Ați auzit păcatele poporului din Pribram. Căpitanul Rezek se întreba de sfârșitul carierei sale

1: 8. Fotbal Liga nu a experimentat pentru o lungă perioadă de timp pe care o echipa declasată alt mod atât de amețitor ca sâmbătă tur 18 Pribram Slavia a arătat.

Un elocventă a fost un interviu cu căpitanul Jan Rezek, care are în ultimele două titluri cu Sparta una din Pilsen, a jucat în străinătate în Rusia, Cipru și China.

aţi avut vreodată o mai mare rușine? Acasă „nu, cu siguranta nu.„

n-ai vrut ca loc de joacă de evacuare? Acasă „pot să vă spun că capul alungare-mă, dacă nu să se despartă.“

ca complet? Acasă „ca și în totalitate.“

luând în loc de „să nu despartă„folosit de expresie vulgar mijlocașul în vârstă de ani.

este surprinzător faptul că ultima echipă a mesei în urmă cu o săptămână, va juca un joc decent in Pilsen pe campionul teren și încă de conducere ligile echipa.”Ne pregăteam o săptămână la Pilsen, din păcate greșelile grele din defensivă ne-au bătut și nu am reușit să facem față”, a explicat antrenorul Tobiáš. “Părea că am vrut să ne divorțăm în mod egal egal cu egalitatea, dar asta nu a fost intenția.” Echipa Pribram a jucat naiv și nu a tras unul câte unul. Fanaticii și-au recâștigat cu ușurință oponenții în mod sfidător, uneori ridiculizați. “Pe măsură ce obțineți goluri, psihicul coboară.Este un rezultat degradant “, a spus apărătorul Josef Divíšek.

Opt goluri poate influența foarte mult alte starea de spirit psihologic echipa care se află în tabelul fără speranță ultimul și următorul adversar el întâlnește șapte puncte.

„În acest sens am fost bucuros ca am stăpânit ultimul joc la Pilsen, în plus față de rezultatul 0: 1. Dar chiar și așa nu a fost un meci care ne-ar face rău. Dar opt goluri împotriva Slaviei ne pot răni. Vom lucra la în săptămâna care am ieșit din ea și arăta ca Pilsen „, a declarat antrenorul Tobias

Pribram a primit primul gol în al optulea minut, o jumătate de oră a fost 0:. 3.Apoi, timp de douăzeci și cinci de minute, faimosii sclavi au tăcut. „La jumătate de normă am spus că, 0: 3 este pentru noi rezultate inacceptabile, în a doua jumătate am fost că noi nu vrem să colecteze, și că, dacă cineva va da două goluri, vom dramatiza meciul. Dar scopul a fost neinkasovat „, a spus Tobias.

Planul a eșuat în mod grosolan, a amenințat că va Příbram obține zece goluri, ceea ce ar fi rușine final. – Chiar și cei opt, spuse Tobias.

Data viitoare el joacă Pribram în Liberec, care este unul dintre rivalii să joace pentru salvare. Dacă câștigă Pribram, va pierde patru puncte. Dacă sucomba, speră să mențină în liga din nou o mare parte redusă.

„În timpul iernii am spus că mântuirea este reală. Știam că primele trei runde au fost fatale, că cei doi candidați la titlu ne așteaptă.Am încercat să înțelegem ce se întâmplă, dar mai ales slavicul nu ne-a făcut dur. Dar aș dori să spun că nimeni nu a luat în calcul salvarea liga în Pilsen și slavii. Putem salva liga în Liberec sau acasă cu Hradec. “