Benefiicii Liga 1 la Unibet

Unibet a ramas singurul gigant al jocurilor de noroc ce opereaza pe piata din Romania, ceilati de seama celor de la Unibet au iesit la noi ne acceptand conditiile de licentiere impuse de ONJN. Acum ca Unibet are cea mai mare parte din cota de piata isi poate exprima mai usor si ajunge mai usor la clienti sai actuali, dar si la cei noi cu promotiile si pachetele sale cele mai atractive.

Acum pe Unibet fotbalul din Liga 1 este la rang de cinste si aduce cele mai multe beneficii pariorilor care mizeaza pe partidele din aici. Beneficiile sunt duble pentru fiecare parior:

  • cine pariaza pe Liga 1 are un plus de 50% la profit pe talonul de pariere
  • tot pariurile pe Liga 1 iti pot aduce pariuri live gratuite

Fiecare dintre voi poate benefica cumulat de aceste facilitati la partidele din Liga 1 daca are un cont de pariuri sportive la Unibet, sau isi deschide unul nou in cateva minute si beneficiaza de un prim pariu fara risc pana la suma de 250 ron in functie de valoarea primei depuneri.

Beneficiile prezentate mai sus se aplica dupa cum urmeza:

  • 50% bonus la profit faca biletul tau pe meciurile din Liga 1 are minim 4 selectii si este castigator
  • primesti un pariu live gratuit in valoare de 25 ron la fiecare alte 4 pariuri plasate live tot de 25 ron fiecare, evident pe partidele din Liga 1
Rate this post