Cometa îl cheamă pe Sparta. Va fi cea mai vizionată serie, spun ei în Brno

Nu a fost o enigmă foarte complicată. Nici un mister de mister pe care Foglar ar sări de la săgețile rapide. Jucători de hochei cometa care au încheiat vineri la Olomouc partea de bază a extraliga, cu o pierdere de 2: 3 după raiduri separate, cum era de așteptat, vor chema la Praga Sparta. „Nu contează cine avem“, a declarat cetățeni uniform Brno înainte de performanță finală a competiției pe termen lung.

Chiar înainte de Moravia de luptă nu numai pentru ei, dar era clar. Această serie de trimestre va avea o reducere!

“Știam că se va întâmpla probabil acest lucru. Și probabil că este vorba “, a declarat antrenorul echipei Brno, Petr Haken, după ce la învins pe Hana. “Va fi o serie mare, cea mai vizionată.Acesta va avea un fundal foarte mare între cele două cluburi este o rivalitate „, chimed Bek Cometele Michal Gulaši, care în trecut a îmbrăcat Jersey Spartan.

În sferturile de finală, în cazul în care cometa ar putea intra in coliziune cu Litvinov, se ciocnesc echipe cu cel mai mare trafic mediu de acasă. “Fanii noștri merg peste tot. De asemenea, ar călători în străinătate. Ele sunt într-adevăr mare „, a declarat atacantul Martin Dočekal Brno, care oaspeții vineri a asigurat cel puțin un punct.

Cometa, care vineri a investigat ași ofensivi Martina Erata Tomas Vincour, nu a ignorat derby-ul global.Moneda inundată de Olomouc în mijlocul duelului a visat un avans senzațional la pre-rundă, dar oaspeții nu au spart nici o pierdere cu două lovituri.

Datorită comorii lui Andrew Nemec, și așteptând doar afinele, au împins coacerea în prelungire. În cele din urmă au căzut într-o competiție de îndemânare. Jucătorii așteaptă un weekend gratuit, Sparta se va pregăti luni. “Va fi o prioritate pentru noi să fim toți sănătoși”, a spus Haken. Sparta are cea mai bună formă de extracție după un an nou. Kometa a bătut trei din cele patru jocuri din acest an.

Și pe termen lung? Sparta este un mare rival. Jacheta urâtă, care (nu numai) în Brno este o mare emoție. Dar, de asemenea, un adversar cu care sunt conectate cele două sezoane cele mai de succes din istoria modernă a Cometului.În primăvara lui 2012, echipa Brňany a fost surprinsă de favoritul și câștigătorul părții de bază a sferturilor de finală. Acum trei ani, Kthos Sparta, antrenorul acelui timp, a fost într-un duel pentru finală. Ambele meciuri de la Brno au avut un punct de argint. Cum se va ciocni a treia coliziune a hocheiului pe gheață? Seria începe luni, la arena O2. „Cred că este foarte bună de a pregăti și fiecare dintre noi va face tot posibilul pentru a merge cât mai mult posibil“, a promis Brno apărare Jozef Kováčik că cometa a bătut de două ori Sparta. Prima