Faza grupelor iti aduce pariuri gratuite

Winmasters continua sa fie o casa de pariuri online inovatoare in materie de promotii. In acest sezon de Champions League si Europa League, mai precis in faza grupelor care incepe acum de 12 septembire si pana la finele acesteia undeva in decembrie, se ofera pariuri gratuite la partidele care se vor desfasura in tot acest interval.

Pariorii doritori de pariuri gratuite vor trebuii sa indeplineasca un set minim de conditii pentru participare. In primul rand sa detina un cont de pariuri sprotive la Winmasters, daca nu, isi pot face unul rapid si totodata beneficia de un bonus incendiar de 555 ron la prima depunere in contul proaspat creat.

Odata ce ne-am asigurat ca avem un cont valid si verificat de pariuri sportive la aceasta casa, va trebuii sa mergeti la sectiunea promotii, sa identificati aceasta promotie si sa apasati pe buton de participare. Va urama apoi sesiunea de pariuri pe care trebuie s-o faca fiecare parior pentru a primii pariurile gratuite dupa cum urmeaza:

  • se plaseaza live sau pre-meci doar pe partidele din cele doua competitii intercluburi la nivel european cate 5 pariuri pe o cota de minim 1.75 pentru a beneficia de un pariu gratuit in valoare de 50 ron
  • castigul maxim care se acorda prin plasarea pariului gratuit este de 250 ron

La fiecare 5 pariuri efectuate cu respectarea conditiilor de mai sus se ofera cate un Unibet pariu gratuit in valoare de 50 ron.

Faza grupelor iti aduce pariuri gratuite 5.00/5 (100.00%) 1 vote