Frolik a început Calgary, Hanzal a ajutat la victoria de la Minnesota

Ciocnirea titularilor de carduri sălbatice ale celor două conferințe între Calgary și Islanders a terminat câștigătoare. 5: 2 Flames acasă, care a inscris pe deplin pentru a șaptea oară consecutiv

Michael Frolík, atacantul ceh care a marcat ultimele două runde, a câștigat de asemenea 5 intrări (1 + 4) din serie.

Vineri, ajută la extinderea decisivă a cluburilor au contribuit la victoria 3: 2 peste Detroit duminica și 14 a sezonului pentru a lovi acasă împotriva Islanders a deschis lista

Flames calde despre triumful său deja decis. în prima treaptă, câștigând un raport clar de 4: 0. Frolík (18:10, +/- 0, 2 shot, 1 + 0) marcat la 15 minute, când poarta Thomas Greiss deviate YO Dougie Hamilton. La scurt timp după aceea, fundașul T.J.Brodie înainte de a merge la cabina si a sarbatorit Micheal Ferland si Sean Monahan.

În a doua perioadă Islanders a primit un nou portar Jean-Francois Berube și datorită căpitanului Johna Tavarese reduce scorul advers. A treia perioadă, cu toate acestea, a deschis casa pentru a înscrie Kris Versteeg și a fost făcut. Ultimul cuvânt, apoi încă 52 minute a aparținut scorul de ajustare cosmetice efectuate de către New York înainte Jason Chimera.

După patru dueluri omise din cauza unei comoție duminică a revenit la ansamblul New Jersey Rookie Cehă Pavel Zacha (16:49, -1, 1 shot).

împotriva Columbus , cu toate acestea, nu a fost adoptată, și, astfel, nu a împiedicat un alt Devils înfrângere, care au în prezent o oglindă vizavi de echilibrul rozjetého Calgary.Fără o victorie sunt, de fapt, șapte jocuri la rând toamna trecută 0:. 3 Blue Jackets sunt menționate

În actul central al oaspetilor trimis la blockbuster-ul Boone Jenner Oliver Bjorkstrandem în a treia perioadă, iar rezultatul a concluzionat Sam Gagner. Atacantul ceh câștigători Lukáš Sedlák, care, din cauza prejudiciului nenastupuje din 17 februarie a fost încet începe să participe la formare.

Prima stea a partidei a fost ales Columbus portar Sergej Bobrovskij, care a apărat prin 20 de intervenții zero, deja în a doua de start (joi, nu a jucat la meciul de fotbal 1: 0 împotriva Minnesota) și cu 34 de ani.victoria gustoase a sezonului stabilit, de asemenea, un nou record de club.

Deoarece transferul din Arizona, de la sfârșitul lunii februarie Martin Hanzal (15:24, 1, 3 fotografii, 0 + 1) în patru începe în New Jersey de trei ori și a sărbătorit câștigarea de două ori marcate.

Ultima ajutat Minnesota , care a salutat raportul vindecat înainte Zach Pariseho și Jason Pominville, să se întoarcă înainte de Chicago conduce masa Conferinței de Vest duminică câștigând 3: 1 peste San Jose , la sfârșit, când a asistat în siguranța în cușca goală de bețișoare Erica Staala

atacantul canadian în joc împins pentru a doua oară, după 16 minute de creștere continuă duce la 2:. 0 pentru Wild. Singurul gol al rechinilor vizitatori a fost marcat la 19.minute de Melker Karlsson. Atacantul ceh Tomáš Hertl (20:30 -2, 1 împușcat) a fost pe gheață timp de două goluri primite

Căpitanul câștigători Sidney Crosby triumfa la 4:. 3 nu a înscrie, chiar a încercat fotografiere noroc o dată în nouă cazuri. Canadian înainte și a rămas la 69 de puncte, iar masa de notare NHL după week-end jignesc a treia poziție după předskočil Chicago Patrick Kane cu 70 de intrări. Directorul Connor McDavid Edmonton contrar bettered pentru 74 de puncte.

Scopul Crosby a fost de așteptare pentru ultimele patru începe, continuă cu 34 de hit-uri, dar este încă primul înainte de 18 de ani de cometa finlandez Patrick Laine Winnipeg, cu 32 de puncte.