Goluri si bani la Champions Cup

Netbet ofera bani sub forma de freebet pentru fiecare gol ce se inscrie la Champions Cup, eveniment sportiv care se desfasoara in aceasta perioada. La aceasta cupa sunt invitate sa participe echipe de top din fotbal de peste tot din lume. O asemenea competitie este plina de surprize si mai toate echipele participante au prilejul de a testa noi strategii ceea ce poate duce de multe ori goluri din belsug.

Pariorilor carora le place sa mizeze pe goluri, si nu numai acestia, sunt invitati sa-si testeze abilitatile de a paria pe goluri pentru a se umple de premii in bani. Participarea este libera si toti pariorii pot castiga pana la 150 ron bani sub forma de freebet. Odata ce optati pentru participarea la promotie va trebuii sa incepeti sa efectuati pariuri live sau pre-meci pe evenimentele disponibile.

Pariurile acceptate in promotie trebuie sa fie single si sa aiba o miza minima de 50 ron. Daca pariurile plasate de fiecare parior sunt necastigatoare, pentru fiecare pariu se ofera cate 10 ron freebet la fiecare gol inscris.

Sa zicem ca a-ti ales partida din data de 19.07.2017 dintre West Brom si Liecester, iar pariul vostru a fost castigatoare la pauza Leicester. Daca verificati, scorul la pauza a fost 1-1, implicit pariul vostru a fost necastigator. Comform promotiei veti primii doua freebet-uri de cate 10 ron pentru cele doua goluri incrise pana la validarea pariului vostru.

source: www.bet-no.com

Rate this post