Gudas a marcat trei puncte la victoria Buffalo, iar Voráček a ajutat odată

Apărătorul tactic Radko Gudas a fost una dintre figurile cheie ale Philadelphiei în biletul de marți de 6: 3 din Buffalo. Soldul (1 + 2) sa apropiat de cariera sa personală (2 + 2) în NHL de la o luptă cu Columbus în sezonul trecut, și de data aceasta a marcat de asemenea cinci puncte pozitive în tabelul +/-. Gudas (19:46, +5, 1 împușcat, 1 + 2) a luat prima parte în golful de deschidere al lui Matt Read în minutul 5. Cel de-al patrulea gol consecutiv al sezonului a fost sărbătorit la începutul celui de-al doilea minut de douăzeci de minute, când Flyers a trimis un avans de 2: 1 la capătul drept al cercului drept.Pentru Sabres, cu toate acestea, el a spus aliniind în continuare productiv Jack Eichel (în joc 2 + 1) vizitatori, cu toate acestea, cu ajutorul Jakuba Voráčka (19:11, +/- 0) a revenit înaintea Jordan Weal și înainte de a merge la o altă cabină și căpitan marcat Flyers Claude Giroux .

Philadelphia, a avut, de asemenea, o intrare de mare în al treilea act, care a crescut scorul chiar Michael Del Zotto și contribuția Gudase și Travis Konecny. Ultimul cuvânt a aparținut la 55 de minute zmiňovanému Eichel, care a lovit acasă doar a doua sa înfrângere finală a facilitat Sabres.

Flyers îmbunătățit la 70 de puncte, și continuă după sărind peste Tampa Bay si Florida (ambele echipe au 69 de puncte) sunt doua o echipă în cadrul Conferinței de Est. Cel mai apropiat punct pentru mutare este Toronto cu 72 de puncte.carte de Wild în fața unei mulțimi de concurenți apără cu jucători 73 de puncte de hochei Islanders.

În contrast, ultima speranță a playoff-ului are deja jucători la revedere de hochei Detroit , care în play-off luptă au fost acolo, de asemenea, o dată în 25 precedent ani. În prezent, ultima echipă Conferința de Est masa marțea trecută a scăzut cu 2: 3 Toronto

Prey Maple Leafs a luat tříbrankového plumb după a treia deschidere a Petra Mrázka depăși Alexey Marchenko și James. van Riemsdyk.

Pentru primele cluburi de portarul echipei naționale cehe foarte supărat pe arbitru din cauza incapacității de a ajunge la peste jucători imprimate în cutelor, dar după examinarea judecătorilor gol recunoscut. În plus, în cel de-al doilea act, Nazem Kadri a fost, de asemenea, modernizat.În cursul duelului Red Wings a avut două hit-uri atacantul Gustava Nyquista ar putea corecta doar scorul.

Mrazek, care a aderat la Detroit poarta de acces pentru a opta oară consecutiv, acoperind 25 din 28 fotografii. Cu toate acestea, doar trei câștiguri din serie au fost câștigate. După ceva timp, când Leafs căzut de cinci ori consecutiv, pentru a sărbători fundașul Toronto Roman Polák (15:55, 1, 1 împușcat, 4 hit-uri).

Pentru a treia foaie curată în succesiune a apărat în portar Rusă servicii Columbus Serghei Bobrovskij. Până joi doi/03 fotbal a sărbătorit rezultatul 1: 0 peste Minnesota (38 salvează), duminică 05 martie, triumful în aer liber 3: 0 peste New Jersey (20 salvează) și nici un gol a venit de marți represalii interne.Blue Jackets timp Devils maturată după Rezultat 2:. 0 (33 tratamente)

Bobrovskij îmbunătățit total șase contacte nete și târât Tuukku Raska Boston. Mai bune în acest sens, în NHL numai Peter Budaj Tampa Bay (7 zerouri) și liderul Barden Holtby de la Washington (8 zerouri).

Columbus cele două goluri marcate până în a treia perioadă când Keith Kinkaid a depășit în după 50 minute, Oliver Bjorkstrand și un gol asigurat rezultatul Cam Atkinson. Răniți câștigător Lukáš Sedlák încă nu a început, tânărul Pavel Zacha (13:49, +/- 0, 1 împușcat), cu toate acestea, el a terminat al doilea a început cariera după revenirea de la infirmerie cu o comoție cerebrală.În al doilea lângă linia, centru Adam Henrique, cu toate acestea, nu a fost adoptat.

Dintr-o serie recentă de cinci victorii consecutive de jucători de hochei în aer liber Florida adaugă la colecția sa, doar o suplimentare de două puncte câștig în șapte începe. Au trecut doar în fața fanilor de șase ori, dar gheața de acasă a Centrului BB & T nu este bună. Ultimele au jefuit-o după un oaspete 2: 5 Rangers . De asemenea, nu s-ar pantere shooting predominare 45:28 pronunțat.

New York nakročil în spatele succesului început deja al treilea gol Chris Kreider Tanner Glass, care continuă în al doilea douăzeci de minute Kevin Hayes și Nick Holden. Henrik Lundqvista a fost eliminat în minutul 32 de Thomas Vanek de la Detroit. La 57.joc de putere minut încă a luat fundașul Aaron Ekblad, ultimul cuvânt, cu toate acestea, a luat intervenția oaspeții Paul Bučněviče într-o cușcă goală.

Jaromír Jágr (15:32, +/- 0, 2 fotografii) a ieșit pentru a treia oară într-un loc rând Panthers, în lupta pentru play-off, a căzut pe poziția a patra de sub linie.

Jucători de hochei St. Louis cu atacantul ceh Dmitri Jaškin (12:16 +/- 0, 1 împușcat) în ansamblul câștigat importantă victorie 2: 1 pe liderul de conferințe de gheață – Minnesota . Blues-ul sa îmbunătățit la 71 de puncte și a asigurat cardul sălbatic la ultima lor deplasare la playoff-ul de la West Conference împotriva celor mai apropiați concurenți din Los Angeles (68 de puncte). Atacul Wild nu a fost lipsit de Martin Hanzal (14:20, -1, 3 fotografii).Gol vizita greviștii Davida Perrona și Vladimir Tarasenko, cu toate acestea, a reușit pentru Minnesota să răspundă la sfârșit prin reducerea Mikko Koivu.

prejudiciu Centrul Tomáš Plekanec în partea superioară a corpului ratat câștigătoare Montreal 2 : 1 după extensiile din Vancouver . Nou-venitul Ondřej Kaše, al cărui meci de pe gheața de acasă a avut dificultăți după un Nashville de 4: 3,