Hull FC pobijedio je Wigan Warriors kako bi Bet365 došao do finalnog Kupa kupa

Hull FC nikada neće pobijediti na Wembleyu, tako da poznata pjesma ide na drugu polovicu grada, od obožavatelja Hull KR. Pa, može se saznati sljedeći mjesec, da li je to stvarno slučaj. Hull je gledao na stranu koja je mogla osvojiti trofeje za veći dio 2016. godine, ali ova polufinala Challenge Cupa protiv Wiganove strane koja se pojavila u rekordnoj 46. posljednjoj Bet365 četvrtini kravate bila je tamo gdje bi se stvarno vidjelo ono što je Lee Radford su napravljeni od strane.

Smeće strane su često faltered kada ide je teško, ali u posljednjih 10 minuta ovdje su dobili najstrože ispitivanje i rezultat je bio ozbiljan krug u kutiji za Hull’s trofej-ljubazan ove godine. Sada se nalaze u igri za okončanje najozloglašenijih sportskih športova, baš kao i prije tri godine.Sedam puta su bili Wembleyevi gubitnici i tek trebaju osvojiti konačni Challenge Cup u glavnom gradu. Najnovija od njih, poraz od Wigona od 16-0 do prije tri godine, još uvijek se Bet365 otvoreno govori u Radfordovoj skupini, ali ova Hull strana druga je vrsta iz klase 2013.

“Znam ljude razgovarati o nama nikada ne bi mogli pobijediti u glavnom gradu, ali s ovim timom smo sposobni “, rekao je Radford. “Uzmimo tu crnu i bijelu vojsku s nama i pravo je 115 godina pogrešaka.Podizanje trofeja bio bi nevjerojatan bet365 bonus kod mobilnog klađenja događaj za ovaj grad. “Za Wigan je utjeha da su igrali svoju ulogu u igri koja je imala sve što bi im moglo značiti, s poremećajem poraza koji je još uvijek sirovi, ali to bila je večer koja je pokazala mnoge dobre kvalitete sporta. Bila je drama, neupitna predanost svih 34 igrača i napora koji se jednostavno ne mogu kriviti. Razlika? Pogled na ploču Bet365 rezultata sugerira da je to bio udarac Marc Sneyd, koji je četiri puta pogodio dva Mattyja Smitha, ali istina Hull je taj dio više zavaravao i kreativnost kad je bilo važno postati prva momčad koja će rezervirati mjesto u ovogodišnjem konačnom .

Njihov je trud, slično Wiganovom, bilo cijelo vrijeme aplaudirano.Ponekad je lako zaboraviti koji su igrači prolazili za dobro promatranja: Wigan je zgrčio u hrpi u punom radnom vremenu, a Hull je na nogama samo zbog adrenalina koji dolazi s pobjedom.

“Vrlo sam ponosan na moje momke”, rekao je trener Wigan, Shaun Wane. “Najbolja momčad je osvojila, ali znaju da su bili u igri.”Wigan je vodio 6-2 u poluvremenu Unibet nakon što je polovica dominirala naprijedom, u kojoj su Warriors osvojili polovica samo pokušava kada George Williams, jedan od nekoliko ratnika koji nisu zaslužili biti na gubljenoj strani, pružio pravi trenutak klase blizu linije za ples.

Kazna od Sneyd, Hull koji je sa svojim kapetanom Gareth Ellisom bio izvanredan cijelu noć, smanjio je prazninu na četiri, ali je kazna Matty Smitha početkom početnog bet365 bonus drugog poluvremena obnovila Wiganovu šest poena. Međutim, četverminutni blitz koji je doveo do pokušaja Steve Michaels i Fetuli Talanoa, dok je Sneyd pretvorio oba, okrenuo je igru ​​na glavi.To je Hull postavilo šest bodova ispred pred druge kazne od Sneyda da je postigao 16-8. Činilo se da je neizbježna tribina, a kad je Willie Isa prešao iz Williamsove karte, činilo se da Wigan u kasnim godinama. Nekako, Hull je ipak preživio na rubu uzbudljivog natjecanja. Povijest čeka Hull – i kako je Radford kasnije aludirao, to će biti pakao zabave ako konačno završe Wembleyjev hoodoo.