In fiecare miercuri ai turneu de slots

Pasionatii jocurilor de slots sunt rasfatati in fiecare zi de miercuri pe Unibet. Ei beneficiaza saptamanl de cate un turneu cu premii in functie de activitatea lor de la Unibet casino unde sunt disponibile jocurile de slots. De fiecare data cand este disponibil turneul de slots, exista un numar de jocuri recomandate ce participa la turneu si doar activitatea la acele jocuri se ia in calcul la stabilirea clasamentului general in baza caruia se acorda premiile spatamanale in valoare de 1250 ron.

Batalia pentru premii se va da intre primii 5 clasati, iar premiile oferite in bani reali sunt dupa cum urmeaza:

  • locul 1 – 500 ron
  • locurile 2 si 3 – 250 ron
  • locurile 4 si 5 – 125 ron

Acestea sunt premiile pe care le castiga jucatorii ce vor miza la jocurile de slots in intervalul de desfasurare al turneului.

Calificarea la turneu se face prin jucarea a 10 runde consecutive la unul din cele 3 jocuri ce sunt participanate. Fiecare jucator intra in clasamentul general in functie de castigul pe care-l obtine la cele 10 runde consecutive.

Participarea se face prin autentificarea de pe pagina promotiei. Trebuie sa fiti atenti la miza pe care o plasati pe fiecare runda din cele 10 deoarece doar mize cu valoarea mai mare de 0.1 euro vor fi luate in considerare.

In fiecare miercuri ai turneu de slots 5.00/5 (100.00%) 1 vote