Incep cotele marite

Nici nu a inceput prima partida din faza grupelor in Champions League si deja au aparut promotiile ce contin cote marite. Pasionatii cotelor marite stiu ca asemenea promotii sunt marca Betfair singura casa de pariuri online ce detine si un exchange.

Prima partida a cotelor marite este cea dintre Juventus si Barcelona unde avem o cota de 6.0 pentru ca echipa catalana sa castige in deplasarea de la Torina. Speram ca a-ti observat ca aceasta confruntare este desi este in faza grupelor, este demna de o finala a acestei competitii.

Cota marita se obtine de catre pariori cu respectarea termenilor si conditiilor valabile pentru aceasta promotie. Pentru inceput trebuie sa stiti ca oferta este valabila pentru clientii noi. Acestia trebuie sa-si deschida un cont de pariuri sportive pe Betfair. Pe formularul de inregistrare trebuie sa mentioneze codul promotional ZFBN45 pentru a beneficia de cota marita la victoria Barcelonei.

Urmeaza efectuarea unei depuneri de 50 ron ce vor fi plasati pe victoria catalanilor, cota fiind de 6.0. Daca pariul astfel plasat va fi castigator, miza va fi returnata sub forma de bani reali, iar restul de castig va fi creditat in balanta bonus. Transformarea castigului din balanta bonus in bani reali se va face cu respecatrea conditiilor de rulaj pentru sumele bonus din contul de pariuri sportive detinut pe Betfair.

 

Partneri: Bonusuri Pariuri – pariuri online și Xscommesse Italia

Rate this post