Înlocuitor pentru Skrbka. Hokejistům Olomouce cresc gigantul Škurek

Nu este veteran Vyrůbalík, dar copilul de 23 de ani al clubului David Škůrek ar trebui să fie cel care va înlocui Skrbka odată. Aparent din sezonul următor. De fapt, el încearcă să facă o gaură în fundul de elită în acest an, deoarece Skrbek a jucat doar prima rundă. Și el se descurcă bine. Peste așteptare, deși avea 111 de kilograme (el este cel mai greu jucător în extralizare) și un vițel de 196 de centimetri ca el însuși. În Extraly, el joacă al treilea sezon, dar pentru prima dată stabil. A marcat de patru ori în 41 de starturi, a fost asistat de nouă ori. În Olomouc a câștigat un loc solid.Arată potențialul și cel mai bine nu a atins încă vârful. “Am vazut potentialul inainte, dar cred ca David a fost foarte bine pregatit in vara”, a declarat Tomajko, dar a inceput din nou sezonul in prima liga, de data aceasta pentru un start alternativ in Havířov. Nu sa deranjat, a continuat el, așteptând o șansă. “Când nu a jucat la începutul sezonului, sa dus la Havířov, unde era foarte multumit de el. Din nou el la ajutat pe Pavel Skrbek să fie rănit atât de mult timp. Cel puțin a intrat în set.Așa cum se spune, fiecare nor are o linie de argint „socoteste Tomajko

Fostul antrenor de tineret Škůrkův Kamil Přecechtěl adaugă:.“ Acum doi ani, când a dat prima șansă Jirka Dopita că despre el foarte bine îngrijit după antrenament, când și-a luat antrenamentul individual, a făcut progrese mari. Încă lucrezi, știe ce direcție și cum. El va fi inca un jucator de aparare foarte bun, acesta nu este sfarsitul cresterii sale de hochei “. Parametrii lui Škurek sunt interesanti. Este vorba mai ales de dexteritatea de a patina skating și de a folosi dispoziții. E tot mai bine. Mai devreme a trebuit să ajute cu faulturi, de data aceasta a colectat doar 30 de minute. El poate arde și să se joace. Dar el încă mai putea să-și întărească caracterul, mai mult compensat.Dar asta este în principal despre patinaj. Despre coordonarea unui corp uriaș, a unei grămezi de mușchi. “Așa e. De asemenea, important este sănătatea să îndure din cauza marii jucatori au probleme cu greutate, deoarece are enorm „, spune Přecechtěl.

Škůrek Olomouc încearcă să se strecoare în turul preliminar al playoff ultimul minut. Cu ajutorul a ajutat la câștigarea victoriei de gheață din Vítkovice și Zlín. Vineri (18.20), ei încă mai trebuie să învingă începătorii în ultimul lor meci la baza de start din Brno și speră că Plzeň și Zlín vor pierde.

“Dorința pentru soția noastră să fie zece”, a spus Škurek pe site-ul clubului. “Când au apărut multe răni, este ca o echipă. Ne jucam si luptam ca un singur om. ”

Si ca sunt Hannati sub o ghilotina?În stresul de a juca doar un joc de-out despre nimic în cazul în care acestea au aproape o anumită salvare? Nici un fel. “Acum ne bucurăm de fiecare joc la maxim”, spune Škurek. “Chiar înainte de ultimul meci, nu există nimic, deci nimic nu sa schimbat de la meciul precedent. Știam că trebuie să câștigăm în mod necondiționat ultimele trei runde. Ori pleacă acum sau pur și simplu din păcate. Din păcate, nu avem în mâinile noastre. “Spre deosebire de o carieră, Škurek promite. Olomouc are un viitor în ea.