Juventus vs Real Madrid 06.03.2017

Milenium Stadium din Cardif va avea onoarea de a gazduii finala din acest an a competitiei Champions League. Duelul din finala este Juventus vs Real Madrid. Partida se anunta a fi una plina de surprize bine gandite de cei doi anternori care si-au dus elevii pe acest drum minunat visat de multe cluburi la nivel european. Vom spune cateva cuvinte despre parcursul fiecarei echipe si apoi vom da pronosticul redactiei pentru aceasta confruntare.

Bookmaker 1 – x – 2 Bonus
Bookmaker Recenze Bonus
2,903,102,50 1.000,- RON
2,903,202,55 250,- RON
2,953,142,60 450,- RON

Juventus echipa italina ce domina de cateva sezoane bune fotbalul din Italia a ajuns din nou in marea finala a fotbalului european. Ea este o echipa mai mult decat celebra dupa ce a fost retrograta in liga a 3-a italiana in urma dovedirii unui meci aranjat. Fiind o echipa de profesionisti a trecut cu bine peste acest moment si a revenit pe culmile succesului in scurt timp. Recent juventinii au castigat Coppa Italia si mai au nevoie in campionat de un singur punct pentru a devenii si campioana in un an la rand. Maxim-ul de performanta poate fi atins daca vor reusii sa castige si Champions League.

Real Madrid practica un fotbal spectaculos prin individualitatile pe care le are in echipa. Acolo sunt adevarate masini de fotbal care pot face difenta chiar de unii singuri. Spre desebire de echipa italiana, madrilenii au nevoie de cele 3 puncte in ultima etapa din LaLiga pentru a fi campioni. Din Cupa Regelui ai iesit si au mai mult timp sa se pregateasca pentru finala Champions League.

Verdictul nostru este ambele marcheza dat fiind posibilitatile reale ale celor doua echipe.

Juventus vs Real Madrid ambele marcheaza @ 1.95