Koukal se întoarce din nou în Coreea. Și din cauza acelui cristal mic

Scopul meu pentru sezon, care este de a aduce medalia de la Cupa Mondială, a atins și a depășit. “Chiar dacă campionatul nu a mers până la Laura Dahlmeier, a fost grozav pentru mine”, spune el. Descoperiri Dar acum motivația și restul iernii?

Dar, cu siguranță, se pare.

De aceea, el are temperament „racer“.

De aceea a vrut să detalieze atingeți viitoarea pista olimpică.

și, de asemenea, pentru că poate aduce încă acasă un pic de sticlă.

o mare și patru globuri de cristal mici în cariera sa a câștigat. În acest an, această colecție poate fi multiplicată. În finalele Pchjongchang, Kontiolahti și Oslo au rămas trei cupe. Șapte concursuri individuale.Multe puncte de redistribuire.

La sfârșitul lupte hochfilzenských oglindit epuizarea fata ei și dezamăgire temporar și două locuri patrulea din ultimele curse.

Trei zile după campionat încă a rămas în Hochfilzen. “Am simțit că după tot stresul trebuia să fiu liniștit pentru o vreme, să-l opresc, să mă regândesc la regimul de vacanță. O tensiune foarte relaxat. „

El a mers de-a lungul rutelor care au câștigat medalii lor, singur, nu a avut adversari, camere de luat vederi, nici spectatori țipând.

“ Ca și cum am găsit-se dintr-o dată într-o altă lume. Era ciudat. Mi-am amintit cum m-am prezentat la Crăciun când stăteam pe podium și cum vântul se juca cu părul meu.Și atunci chiar a făcut-o. “Începe să experimenteze ceea ce făcuse în Hochfilzen. “Apoi m-am întors la Jablonec și am văzut tot ziarul despre cum am câștigat campionatul. M-am uitat la ei și am spus, Isuse, nu este posibil. Când am văzut-o literalmente pe negru pe alb, cu siguranță mi sa întâmplat. “A pictat în Munții Jizera, relaxată în gătit. Și ea este bine, a spus ea.

Laura Dahlmeier o căuta și ea acasă la Garmisch. Fie că mergeți pe jos sau că schiați singur în spatele orașului. “Bunica noastră a avut o zi de naștere, am întâlnit întreaga familie. A fost minunat “, spune germanul de aur de cinci ori. Virgina, care a pus deoparte stelele germane Schempp și Hinz din Coreea, a evitat Dahlmeier.Sa dus in Asia cu un gol clar: “Du-te de aici in lumea globului.” Dar el asigura: “Nu voi concura cu calculatorul in capul meu si voi adauga puncte. Lăsați-i să facă alte lucruri. Vreau să mă concentrez mai ales asupra mea. Există atât de multe lucruri care se întâmplă în șapte curse. “El conduce ceașca cu 46 de puncte în fața lui Koukalová și, de asemenea, spune că, la sfârșitul iernii, cele două cele mai grave rezultate sunt tăiate. Ea nu bifează niciun punct pentru că Oberhof a scăzut de două ori din cauza suprasolicitării. “Laura are un avantaj,” spune Gabriela Koukalova. “Pentru ao face, trebuie facut ceva in plus, chiar daca a trebuit sa treaca peste cateva inceperi. Dar nu cred asta. Liga mare din acest an.Mi se pare incomprehensibil. “Mai degrabă se uită unul la celălalt, unde se ascunde a treia Kaisa Mäkäräinen.

“Am 81 de puncte, dar gamele de fotografiere coreeană și Kontiolahti sunt destul de vântoase și dacă trebuia să concurez cu Kaisa, este excelent.”

Dar nu este doar un glob mare. Există, de asemenea, trei discipline mici în joc.

În sprint, Češka conduce șase puncte în fața lui Mäkäräinen. Luptătorul este cu celelalte trei puncte în spatele lui Finka. Și într-o cursă în masă îi pierde unsprezece puncte lui Dahlmeier de pe locul 2. În timp ce sprintenii și luptătorii rulează încă trei în sezon, cursa în masă este doar la finala de la Oslo.Dacă Koukal câștigă acolo, are nevoie de un al treilea sau mai rău german.

“Aștept cu nerăbdare toate celelalte destinații”, spune biatletul Jablonec. “N-am mai fost în Coreea înainte, încercând pistele olimpice. În Kontiolahti, am câștigat campionatul de releu anul trecut. Și Oslo va fi cireșul pe tort, îmi place. ”

O față obosită de la sfârșitul campionatului mondial este trecută.

Gabriela Koukalová râde din nou.

Vor fi din nou curse, ceva se va întâmpla din nou. E bine. “