Pariuri cu profit crescut

Toti pariorii sunt in cautarea unui castig si evident profit peste ceea ce au mizat. In prezent sunt tot felul de posibilitati de a-ti creste profitul la pariuri sportive in special cand ai un numar mai ridicat de evenimente pe talonul de pariere. La marea majoritate a caselor de pariuri profitul creste cu procente din 5% in 5% dupa un minim de 5-6 evenimente pe talonul de pariere.

Unibet are in acest final de saptamana o promotie pe meciurile din Liga 1 ce se vor desfaura in perioada 21-24 iulie si este legata de un profit crescut cu 50%. Acesta se acorda pe taloanele de parie cu cel putin 4 evenimente din Liga 1 ce se vor desfaura in perioada mai sus mentionata.

Participarea la promotia oferita de Unibet se face prin optarea la aceasta pana cel tariu vineri 21 iulie ora 12:00 (la pranz), iar cote vor fi disponibile incepand cu ora 13:00. Dupa ce alegeti cel putin 4 selectii care respecta termenii si conditiile de validare, trebuie sa activati de pe talonul de pariere profitul crescut cu 50% care va adauga 50% castig suplimentar dupa multiplicarea cotei totale cu miza plasata de voi. Trebuie sa stiti ca miza maxima pe fiecare talon plasat in promotie este de maxim 100 ron, iar suma maxima admisa sub forma de castig suplimentar este 1000 ron.

Rate this post