Rios stank är inte sällsynt – det olympiska Bet365 samtalet att uthärda är en välbekant ritual

 

Det finns ett argument att den enda ignorerade grundläggande mänskliga rörelsen redan har sin plats vid OS, om än bara inofficiellt. Under de senaste veckorna har det Bet365 verkatt att fokusen på uppmärksamhet när världens press samlades i Rio var mindre på sporten än avloppsvatten, en stor del som bobbar grymt runt Guanabara Bay. “En jättepipa sönder människans avfall i marinan”, rapporterade USA Today på besök i seglingsplatsen. “Stanken gör att oinitierade besökare känner som kräkningar eller svimningar.” Idag kan olympisk ära förvandla en idrottsman, öppna dörrar och öka bankkonton.I Rio kommer sjömännen att korsa strömmar av Bet365 spelbolag bonuskoder effluens för att bibehålla sina drömmar om välstånd. Bulle, blast och köer kastar skugga över första dagen i Rio Olympics Läs mer

Men det finns inget nytt här: vart fjärde år vi får våra knickers i en twist om samma ämne. Olymperna har blivit sportens quadrennial call för att uthärda, och några moderna Spel har gått utan att åtminstone flörta med smuts.

Under tiden fram till 2012 rapporterade Times att vattenvägar runt Londons Stratford-stadion står mindre än en kilometer från Abbey Mills Pumping Station, den Bet365 berömda “Katedralen i avloppsvatten” designad av Joseph Bazalgette) “se och lukta mer som en shanty-stadens öppna avlopp än den utlovade 2100-talets miljöpark”.Arrangörer föreslog en lång tunnel för att ta fula vätskor på annat håll, det enda problemet med den tanken var att det skulle ha tagit 2 miljarder kronor och 15 år att bygga. Istället byggdes en ny pumpstation, och snabbt återvunnet avfall återställdes för att spola parkens toaletter och vattna sina trädgårdar.

Fyra år tidigare hade Peking renoverat nästan 400 miles av Bet365 avloppsrör för att undvika förlägenhet.År 2000 byggdes en 20 km tunnel för att bära överflöd från den hittills filthsome Sydney Harbour, och arrangörerna hade också att slåss mot en “avloppsliknande” whiff som drev över huvudstadion under en testhändelse, spåras slutligen till en närliggande mangrove-träsk som emitterade en “naturligt förekommande lukt” av illamåendeintensitet.

I Atlanta för 20 år sedan utfärdade lokala myndigheter obligationer för att finansiera reparationen av ett knäckt, föråldrat avloppssystem och gjorde det Bet365 fortfarande inte i tid, vilket ledde till att skrämma historier om smittat kranvatten. Fyra år tidigare byggde Barcelona en ny avloppsanläggning precis i tid för att städa upp sin strand, forskare föregående år hade hittat “stora mängder flotsam, inklusive kondomer” och “fast faecal matter” i det område som ska användas för olympisk segling.Facebook Twitter Pinterest Är Rio redo? Arrangörer sätter finanställningar till olympiska arenor

Innan 1988 byggde Seoul en avloppsrör med 180 kilometer för att Bet365 transportera avfall bort från vad tiderna beskrev som “den döda och stinkande Han River”, som flödade förbi stadion.År 1980 fick Tallinn sin allra första vattenreningsverk, eftersom den var beredd att vara värd för den olympiska regattaen medan lokala fabriker, som fortsatte att belch sitt avlopp rakt in i Tallinn Bay, tvingades stänga av några månader innan alla kom upp.

I 1973 uppskattades att Montreal dumpade 300 miljoner gallons rått avloppsvatten till floden Saint Lawrence varje dag. “Jag vet inte,” sa deras borgmästare, Jean Drapeau, när han bad om att bekräfta figuren. “Jag kan inte stå där och räkna dem.” När olympiska Bet365 spelen anlände tre år senare lyckades den tyska Lawrence, som var värd för rodd och paddling, vara så skumma att den östtyska delegationen, enligt dokument som släpptes 2009, lyckades avyttra “Omkring 10 resväskor med medicinsk förpackning, nålar mm” i den utan att någon märker (Dessa var inte de enda föremålen som var fyllda med prestationshöjande droger, de östtyskare släpptes framgångsrikt i olympiska relaterade vatten, som deras 19 medaljer i poolen det året intyga).I slutet av november dumpade Montreal 2 mil gallons rått avloppsvatten till Saint Lawrence och lät det flyta sig nedströms, vilket bevisar att det inte är något som är viktigt, eller att någon djupt Bet365 missförstår reglerna för Poohsticks.Rio Olympics 2016: Australien leder tidiga medaljer efter att ha simat guld – lev! Läs mer

År 1971 rapporterades att “i hundratals år har staden Kiel, Tyskland, inte gjort någonting för att rena sitt avlopp, som strömmar in i Östersjön som råavfall” – men då värd segling händelserna följande sommar, så slutligen fick några reningsverk (deltagare vid 1936 Berlin Games, som Bet365 också höll sin regatta där, var inte så lyckliga).År 1964 lämnade ett avloppsavledningsprojekt från Tokyo en fräsch avgränsning från Tokyo, men stadens “flodmynningar, många av dem som redan förorenats med industriavfallsrengöring, blev alltmer dumpade”, enligt Japan Times. Om fyra år kommer de att få ett annat slag. Det är uppenbarligen att ankomsten av världens media för en kuststad ska besluta att släppa sin smuts och skräp översvämningar i oceanerna inte är i sin långa långsiktiga intressen, vilket är en skam, och även då kan det ofta inte gå runt för att verkligen ta itu med det, Bet365 vilket är en äkta tragedi.Ändå är det förbryllande att världen har reagerat på Rio: s förorening som om det är det första vi någonsin sett när vi har läst liknande historier vart fjärde år i mer än ett halvt sekel, och när britterna fortfarande vågar i whiffy vatten hade Europeiska unionen inte tvingat oss att göra något om våra egna problematiska problem på 1970-talet, och till och med så 62m ton rått avloppsvatten – nästan 25.000 olympiska simbassänger full – svepte in i Themsen 2014, upp från 55m 2013 och med ytterligare ökningar förväntas. I den här frågan, som en handfull Bet365 banbrytande idrottare år 2020, har vi fortfarande ett berg att klättra.