Rory McIlroy se plânge de “patetic” punerea după ieșirea timpurie de la US PGA

Rory McIlroy a recunoscut o performanță “patetică”, după ce a pierdut tăierea la campionatul american PGA pentru a se asigura că 2016 va încheia fără o victorie majoră pentru Irlanda de Nord. McIlroy, peste total par a însemnat că a căzut o lovitură în afara liniei de tăiere de la Baltusrol.O bătaie în gaura finală – după ce McIlroy ar fi aruncat o pasăre de la 30 de metri pe 17 – a plătit speranțele sale în weekend, dar 27 de ani nu avea nicio îndoială cu privire la problemele sale. Jason Day elimină îndoielile din SUA PGA, dar Rory McIlroy pierde tăiat Citește mai mult McIlroy a ratat șansa la birdies joi și vineri, peste care a avut 65 de putte în total. “Tee to green a fost bună, dar a fost doar patetic când am ajuns pe verde”, a spus McIlroy după ce a semnat pentru 69, o îmbunătățire de cinci lovituri pe prima rundă. “Punerea lasă-mă jos la [US Open] la Oakmont și apoi lasă-mă să mă dau jos aici din nou.

“Tee mea la joc verde, nu e prea greșit cu asta. Este destul de solid.Mă duc bine la minge, lovind fotografii bune de fier. Cred că dacă ai fi dat altcuiva în acest domeniu mișcările mele de tee în această săptămână, ar fi fost aproape de partea de sus a clasamentului. Vă arată cât de rău am fost în jurul verdele.

“Am lovit mingea foarte bine în această săptămână și eu sunt departe de a nu juca week-end. Este foarte dezgustător. Trebuie să mă întorc la desen și să văd de unde mergem de aici. Trebuie să fac o mulțime de lucruri. “Următorul apariție competitivă a lui McIlroy va fi la Campionatul Barclays la sfârșitul lunii august, pentru a începe seria FedEx Cup. “Am plănuit să iau două săptămâni și apoi să practic o săptămână înainte de Barclays”, a spus McIlroy. “Încă mai am două săptămâni în afara turneelor, dar va trebui să văd cum arată programul de practică.Trebuie să fac ceva. “Tee către verde este bună, trebuie doar să-mi dau seama ce să fac cu verdele. Trebuie să mă gândesc mult la asta. “Întrebat să-și rezume anul, McIlroy a răspuns:” Dezamăgitor. “Phil Mickelson, care a colaborat cu McIlroy peste două zile aici , a fost clar cu privire la cele patru ori victoria majorelor pune probleme. “Chiar acum el este atât de tentativ prin impact”, a spus Mickelson.

“El nu este încrezător. Poți spune. El nu-și lovește puttele cu aceeași încredere ca și șoferul său. Asta vine și se duce. Nu e că nu este capabil. Are doar o perioadă în care nu simte asta.El o va lua înapoi.

“Îl urmărești cu un șofer și este cel mai drăguț lucru pe care-l poți imagina.” El doar trece fără efort cu atât de multă viteză și putere și bilele tocmai zboară atât de mult și cu adevărat cu un model de zbor atât de strâns “. Jimmy Walker și Robert Streb conduc la nouă sub egală cu lumea No1, Jason Day, cu doar două lovituri în spatele lui și Henrik Stenson, de asemenea, pericol.