Sa vina banii de la Wimblendon

Wimblendon este unul dintre cele 4 mari turnee de grand slam si este prezent in toate ofertele de pariere indifent unde le gasiti voi. Anul acest vin banii de la Wimblendon printr-o promotie de tip competitie intre pariori pe toata durata de desfasurare a turneului. Premiile totale in bani reali sunt in valoare de 250.000 ron si se acorda participantilor in promotie in functie de clasarea dupa finalul turneului. Inscrierea la promotie este libera pentru toti pariorii care doresc si participe.

Odata inscrisi in promotie trebuie sa plasati pariuri live sau pre-meci pe partidele de tenis din cadrul acestui turneu. Cota minima selectata sa fie de cel putin 1.40, iar miza o alegeti voi deoarece nu exista o conditie minima de miza. Un avantaj la cota il aveti si datorita faptului ca se accepta si pariurile combintate.

Clasamentul general se stabileste in functie de punctele acumulate de fiecare parior doar in baza pariurilor castigatoare. Pentru pariorii ce plaseaza pariuri de pe mobil se dubleza punctele castigate la un pariu validat ca si corect. Pariind de pe mobil va cresteti sansele de a va clasa cat mai sus la nivel general si asa sa intrati in zona premiilor reale.

Lista cu premiile si clasamentul in timp real, le gasiti pe Unibet.

Rate this post