Super pariu la US Open

Ultimul turneu de grand slam se apropie de final. In aceasta saptamana se joaca ultimele faze ale ultimului mare turneu de tenis din an. Jucatorii ramasi in competitie sunt dintre cei mai buni din lume atat la masculin cat si la feminin. Partidele de acum inainte vor fi din ce in ce mai spectaculoase si posibil pline de surprize.

Multe case de pariuri online ofera promotii speciale pe aceste meciuri de tenis si este pacat sa le ratati. Cele mai bune promotii de acest gen sunt pe 888sport unde beneficiati de super pariuri la oricare din partidele de tenis de la US Open ramase de jucat.

Oferta de super pariu de la US Open se acorda clientilor noi pe 888sport care pariaza la cote de minim 2.50 o miza specificata in regulamentul promotiei. De obicei miza este de 50 ron si castigul este dublat prin profit boost-ul care se acorda. In loc sa castigati doar 125 ron la acest pariu veti castiga 275 ron.

Totul depine de fiecare daca doreste sa participe la aceasta promotie. Avantajul este de partea participantilor deoarece beneficiaza si de statutul de client nou care poate aduce un bonus suplimentar de 1000 ron la prima depunere, dar si acest super pariu pe US Open.

Super pariu la US Open 5.00/5 (100.00%) 1 vote