Unibet online fogadóirodák

 

Unibet bonuszAlex Rodriguez, az egyik legtehetségesebb és legellentmondásosabb játékos a Unibet baseball-pókerben, pénteken a New York-i Yankees pénteken leadja a játékot.

a csapattal a pénteki döntőjáték után. A New York Yankees slugger vasárnap reggel egy sajtótájékoztatón jelentette be a hírt, véget vetve egy 22 szezonos karrierjének, amelyben 696 otthoni futást (negyedik minden alkalommal), 2 084 RBI-t és egy ütés átlaga .295. 14 éves All Star volt, háromszoros amerikai bajnoki MVP és öt alkalommal vezette az AL-t.2009-ben megnyerte az Unibet egyetlen World Series-t a Yankees-szel.

“Mindannyian örökké akarunk játszani” – mondta vasárnap egy könnycseppű Rodriguez. “De ez nem így működik.” Rodriguez is tükrözte a játékot, ahová elhagyta a lépést. “Ez egy kemény nap. Imádom ezt a játékot, és szeretem ezt a csapatot – mondta. “És ma búcsút mondok.” A 41 éves azonban ebben a szezonban zuhant, és csak 214-et fordult meg kilenc hazai pályán 216-at. Az a jel, hogy Rodriguez karrierje véget ért, a múlt hónap vége óta világos. Július 22-től 14 játékban csak egyszer indult, és június 3-ától csak kétszer. A szezont 21 millió dollárral esedékes, és 2017-ben 21 millió dollárt kellett fizetnie, a 275 millió dolláros, 10 éves Yankees-szerződés végső szezonjában.Úgy Unibet gondolják, hogy a Yankeesnek szerződéses kötelessége, hogy Rodríguez teljes fizetését 2016-ra és 2017-re fizesse meg. Sokan Rodriguez ügyében, a legnagyobb a baseball történetében, amikor aláírták, az albatross a Yankees nyakán akik óriási fizetést fizetnek egy öregedő játékosnak. Alex Rodriguez kiadja a kézzel írt bocsánatkérő nyilatkozatot Bővebben

“Miután több napot töltöttem Alexről a terv megvitatására, örülök, hogy továbbra is a szervezetünk részévé válik, és áttér egy olyan szerepre, amelyben tudom, virágozhat “- nyilatkozta Jankees, a Hal Steinbrenner vezérigazgatója. “Van egy izgalmas csapat tehetséges fiatal játékosok minden szintjén rendszerünk.A szervezetünk feladata, hogy minden Unibet erőforrást kihasználjunk, hogy lehetővé tegyük számukra a potenciáljuk elérését, és úgy gondolom, hogy Alex közvetlenül hozzájárul a növekedéshez és a sikerhez. Baseball fut a vérén.

“Ő egy fáradhatatlan munkás és egy okos diák a játék. Alex már bizonyult hajlandó és hatékony mentornak sok olyan játékosnak, akik a klubházunkon keresztül jöttek, és biztos vagyok benne, hogy baseball életének következő fázisa kihozza a legjobbakat Alexben és a Yankees következő generációjában. “< De miközben Rodriguez tehetségei tagadhatatlanok, karrierje mindig a teljesítménynövelő gyógyszerekhez kötődik, ami mindig kérdéseit fogja felhozni figyelemre Unibet méltó eredményeinek legitimitása miatt.Az egész 2014-es szezont felfüggesztették a Biogenesis-botrányban, amelyben az MLB játékosokat azzal a váddal vádolták, hogy részt vettek a jelenleg elszalasztott dél-floridai öregedés-megelőző klinikával ellátott teljesítményjavító szerekkel.

“Nem hogy mi történik, békében vagyok magammal – mondta Rodriguez kedden. “Azt hiszem, hozzájárulhatok. Azt hiszem, segíthetek a klubházban, de ha nem, két gyönyörű lányom vár rám Miamiban. “Rodriguez visszatért a tavalyi szezonban, és Unibet élvezte az első sikert, mielőtt egy késői bukás elhagyta volna. 250 átlag az év során 33 otthoni futással és 86 RBI-vel.