10bet

Explodand in lumea pariurilor din 2003, 10bet s-a remarcat ca fiind una dintre primele companii din domeniu care au operat la nivel international. 10bet a oferit inca de la inceput unele dintre cele mai bune cote si servicii clientilor sai. Astazi, 10bet se adreseaza pariorilor din peste 90 de tari, fie incepatori sau profesionisti, avand cele mai rapide si timpurii cote.

10bet este licentiata si omologata in Anglia, dar pot sa ofere serviciile lor la nivel mondial fara restricii si in conditii de siguranta pentru clientii sai. In plus 10bet nu precepe niciun comision clientilor sai indiferent de tara de origine.

Bonusul de bun venit oferit de 10bet

Depozitul si bonusul oferti de 10bet trebuie sa fie rulate de 5, 6 sau 8 ori in functi de tara de origine a clientului. Acestea se vor rula pe pariuri sportive inainte de a putea fi retrase. Bonusul se va acorda clientilor de indata ce au facut primul depozit.

Pentru a profita la maxim de bonusul 10bet, trebuie sa indepliniti conditia de rulaj a depozitului si bonusului. Toate pariurile trebuie facute pe cote de minim 1.60 si pot fi plasate pe toate tipurile de pariuri oferite de 10bet. Bonusul maxim esre 200 de euro sau echivalentul monedei de deschiderea a contului 10bet.

10bet bonus

Oferta de bun venit a celor de la 10bet este una dintre cele mai mari in materie de pariuri sportive, chiar daca sunt conditii dificile de rulaj bonusul 10bet merita incasat si pariat.

Cotele si marja de profit

Marja de profit indica cuantumul de profit pe care-l incaseaza casa de pariuri indiferent de cotele pariate de catre jucatori. Casele de pariuri cu marje mici, fac plati mai dese catre clientii lor, ceea ce constituie un avantaj pentru vanatorii de bonusuri. 10bet are o marje medie de profit de 5.3%, aspect ce-o incadreaza la un nivel mediu in industria jocurilor de noroc.

Pagina web – 10bet

Este una simpla in care combinatia de negru si rosu predomina, dar si asa informatiile se gasesc usor pe pagina. Cateva retusuri ar putea ajuta pagina sa devina mult mai moderna decat este in prezent.

Serviciul de relatii cu clientii

10bet opereaza un serviciu de relatii cu clientii la un nivel de 24 ore, 7 zile din saptamana. Dintre modalitatile de folosire a serviciului amintim: mail, telefon, fax sau live chat. Singurul dezavantaj este ca acest serviciu este doar in limba engleza.

In ceea ce priveste confidentialitatea datelor, acest serviciu garanteaza securitatea datelor clientilor datorita tehnologiilor de ultima ora folosite in protejarea informatiilor stocate pe serverele lor.

Simtiti-va linistiti cand apelati la serviciul de relatii cu clientii utilizat de 10bet.

Modalitati de depunere/plata utilizate de 10bet

10bet utilizeaza cele mai moderne modalitati de depunere si plata pentru clientii sai. Daca doresti sa faci un depozit sau o retragere poti folosi: portofelele virtuale gen Skrill, Paypall, Neteller; carduri de debit sau de credit, transfer bancar. In functie de metoda alesa trebuie sa fiti atenti la limita minima de depunre/retragere. Sfatul nostru este sa utilizati aceiasi metoda si la depuneri si la retrageri pentru a facilita procesul.

Oferta de pariere, cotele, pariurile live si pe mobil

Cotele 10bet sunt acceptate de marea majoritate a pariorilor. Un avantaj al 10bet se leaga de faptul ca acestia le pun la dispozitie cu mult mai devreme decat alte case de pariuri online. Fiind afisate cu mult mai devereme, aveti sansa sa prindeti cote mai mari la evenimentele sportive care va intereseaza.

Oferta 10bet este foarte apropiata de cea a caselor de pariuri de origine asiatica si au in oferta si optiuni de pariere pe handicap la majoritatea partidelor de fotbal.

10bet are cea mai moderna consola de pariuri live. Daca alegeti sa pariati live pe un eveniment sportiv, 10bet va ofera o interfata in care sunt prezentate optiunile de pariere live in mod condensat sa nu fii nevoit sa navighezi mult.

consola liveselectii pariuri

10bet si-a lansat de curand platforma de pariuri pe mobil si este foarte increzatoare ca va fi iubita de clienti. Platforma de mobil este foarte usor de folosit pentru ca funtioneaza pe majoritatea tipurilor de mobil. Daca pariati pentru prima data de pe mobil veti fi recompensat cu un free bet in valoare de 10 euro sau echivalentul monedei in care aveti contul deschis.

Printre alte aspecte 10bet ofera clientilor sai miza inapoi daca pierdeti un eveniment de pe un talon de pariere cu minim 4 evenimente selectate. Pentru a va califica la aceasta oferta 10bet, cotele minime de pe talonul de pariere sa fie de 1.60.

Concluzii

10bet ofera o selectie bogata de evenimente sportive pe care sa pariati fie ca o faceti clasic, live sau de pe mobil. Limitele de castig sunt de pana la 100.000 de lire sterline sau echivalent. Bonusul de bun venit este unul dintre cele mai mari oferite de catre casele de pariuri sportive online. Cu exceptia catorva tari ale caror rezidenti nu sunt acceptati si lipsa transmisiilor live de la evenimentele sportive cel putin cele majore, 10bet este o casa de pariuri online ce merita s-o aveti in portofoliul de parior.

10bet 4.00/5 (80.00%) 2 votes