Bayern Munich vs Dortmund 08.04.2017

Alianz Arena va fi arhiplina de suporterii echipei locale pentru un derby ce se joaca an de an de cel putin doua ori, Bayern Munich vs Dortmund. Este o partida intre doua forte din fotbalul german si totoadata un duel al pretentiilor din Bundesliga. Ora 19:30 sambata, este portivita pentru confruntarea Bayern Munich vs Dortmund.

Bayern Munich este liderul din Bundesliga si se indreapta catre un nou titlu de campioana a Germaniei. Mai are nevoie de cateva victorii la ce distanta de puncte este intre ea si locul secund, si se poate spune ca sunt si matematic campioni. Pana atunci are de trecut un hop important in aceasta sambata primind vizita unei rivale care mai are de lucru pana a-si indeplinii obiectvul. Antrenorul este optimist in privinta acestei partide chiar daca nu poate conta pe serviciile lui Thomas Muller.

Dortmund are nevoie neaparata de puncte in aceasta partida, fiind pe un loc care nu-i scuteste de meci de baraj pentru a accede in grupele Champions League. Pentru ei lupta continua pana la finele sezonului pentru a trece de acest loc incomod. Promblema este ca acum joaca in deplasare la lider si 4 jucatori care nu pot juca din motive medicale la aceasta partida.

Bayern Munich vs Dortmund 2 @ 5.00

Rate this post