Betclic

Betclic sunt o casa de pariuri online relativ noua in industria pariurilor online,iar pentru o promovare rapida au ales diveri fotbalisti de renume ca imagine. Printre cei care au semnat un acord de promovare se numara Deco sau Marcel Desailly. Aceasta strategie a dat roade rapid si Betclic incepe sa-si faca loc printre concurenta in Europa, in special in Franta unde sunt un jucator major pe piata. Fondata in 2005 Betclic a avut o creste contiua si s-a extins in permanenta, avand sedii in Londra si Paris cu peste 200 de angajati fiecare. Betclic este una din cele 6 site-uri de jocuri de noroc online detinute de Grupul MANGAS

Dupa ce a inceput cu oferte scrise, Betclic a ajuns in prezent sa ofere cote pentru 24 de discipline sportive, dar de departe fotbalul primeaza in ofertele lor deoarece este sportul rege si cum se spune „toata lumea se pricepe la fotbal”. Betclic se mandreste cu cotele oferite pe ligi mai putin cautate de pariori precum cele din Argentina, Columbia sau Slovacia. Totusi pe evenimente sportive majore precum meciurile de Premier League, nu au in oferta mai mult de 13 optiuni de pariere pe fiecare meci, ceea este putin comparativ cu alte case de pariuri din industria online.

betclic

Sunt multe de observat cand vizitezi pagina de start Betclic, unde vizitatorii sunt inundati cu faoare mulote informatii despre evenimentele sportive pe care se poate paria. In partea stanga a paginii avem un meniu tot pe modelul drop-down ce permite clientilor sa navigheze cu usurinta catre evenimentele sportive preferate. Un meniu rotativ in centru paginii iti aduc in prim plan evenimetele sportive de importanta majora din urmatoarele cateva zile.

Betclic – vedere de ansamblu

Betclic in materie de pariuri sportive a acaparat rolul de lider pe piata din Anglia si Franta. Succesul lor se bazeaza pe politica de marketing agresiva care este evidenta in pagina oficiala de prezentare. Modul cum sunt prezentate si structurate informatiile iti capteaza imediat atentia si daca nu la prima vizita cel tarziu la urmatoarele doua-trei iti faci cont de buna voie doar ca sa primesti 100 ron gratuit pentru pariuri.

betclic bonus 100

Oferta Betclic

Cotele oferite de Betclic se incadreaza perfect in standardele industriei, si ai posibiliattea sa pariezi cu rapiditate pe ligile majore de fotbal din Europa, meciuri de tenis, volei, handbal, formla 1 si chiar cilism.

Betclic ofera posibiltatea clientilor sai sa efectueze depuneri si retrageri prin multe modaliati acceptate la nivel international. In plus managementul contului se bazeaza pe o singura balanta, iar formularul completat la inscriere este intuitiv si solicita date personale minime.

La capitolul relatii cu clientii, Betclic vine cu cele mai noi tehnologii in materie de serviciu de asistenta.

Betclic 5.00/5 (100.00%) 1 vote