Bwin

Bwin este prezenta in mediul online inca din 1999 si este licentiata in Malta. Bwin este una dintre cele mai vechi case de pariuri online. In scurt timp de la lansare, Bwin a devenit unul dintre cel mai popular site de pariuri online si este numarul 1 la nivel european. In prezent Bwin are peste 16 milioane de clienti in special datorita ofertei de pariere si a cotelor pe care le prezinta pariorilor. Zilnic pe Bwin gasesti in medie peste 30 mii de pariuri din mai bine de 100 discipline sportive si un serviciu de relatii cu clientii disponibil in 20 de limbi diferite.

bwin-wetten

Deschiderea contului pe Bwin

Este o procedura simpla. In momentul cand vreti sa va deschideti un cont pe Bwin, in procesul de inregistrare vi se va deschide o fereastra speciala in care veti completa date presonale de indentificare. Ceea ce este deosebit la procesul de inregistrare oferit de Bwin tine de numarul mare de optiuni pe care le poti seta cand iti creezi contul. Cel mai interesant aspect este legat de modul de afiasre al site-ului pe care-l puteti stabili in functie de experienta voastra la pariuri.

Trannzactiile prin contul de Bwin

Pe Bwin pot paria in mai multe monede in functie de cea in care ti-ai deschis contul. Contul de Bwin se poate alimenta prin mai multe metode. Cele mai populare sunt transferul bancar, protofele virtuale, cardurile de credit sau de debit. In cazul retragerilor pe care le puteti face prin aceleasi metode ca si la depuneri, insa la prima retragere vi se va solicita sa incarcati in sistem un document de identitate.

Navigarea pe Bwin

Parcurgerea informatilor de pe Bwin este extrem de simpla. Pagina web are doua meniuri de tip pull-down, unul cu oferta curenta si unul cu setarile personale si alte informatii utile. Tot pe pagina principala gasiti informatii de ultim moment cu evenimente ce sunt gata sa inceapa in scurt timp, cele mai pariate evenimente, rezultate recente, etc.

Design-ul

Bwin este un site construit pe frame-uri cu toate meniurile in partea de sus, dar cu informatiile importante in frame-ul principal din centrul paginii. In spatele site-ul se afla o baza de date care uneori da impresia ca site-ul se misca lent, dar daca din setarile personale debifati afisarea de fotografii pe site, site-ul se misca rapid si nu simtiti lipsa la design datorita coloritului placut ce ramane in spate.

Parierea pe Bwin

In primul rand aveti la dispozitie foarte multe optiuni de parieri si la un eveniment sportiv este foarte greu ca Bwin sa le condenseze intr-o singura pagina. De aceea au fost create optiunile cu cele mai pariate evenimente sau pariurile de ultima ora. Dupa ce v-a-ti hotarat ce pariati, inainte de plasarea pariului final, mai vi se cere o confirmare pentru a fi siguri ca acelea sunt evenimentele pe care doriti sa le pariati.

Serviciul de relatii cu clientii

Judecand Bwin dupa aspectul help-ului, putem spune ca acestia si-au facut temele cu brio. Prin consultarea help-ului gasiti raspunsuri la majoritatea intrebarilor voastre. Daca nu gasiti raspuns aici la intrebarile voastre, va puteti folosi de mail, telefon, fax sau live chat pentru va clarifica. Acest serviciu este disponibil nonstop clientilor Bwin.

Cotele oferite de Bwin

Nu sunt rele, dar nu sunt dintre cele mai mari din piata. Rezultatul se vede in marja de profit care pe Bwin este relativ mare fata de alte case de pariuri online, aceasta variind intre 13-15% pe ligile arhi cunoscute si de pana la 17% pe ligile mai obscure. Pana la urma cotele Bwin sunt acceptabile, dar se putea si mai bine. In comparatie cu alte case de pariuri Bwin nu modifica des marimea cotelor afisate initial pentru un eveniment sportiv, ceea ce uneori reprezinta un avantaj.

Oferta de pariere

Bwin are una dintre cele mai vaste oferte de pariuri online, desi la unele tari nu ofera cote pentru ligile secunde. Pe langa fotbal, Bwin va ofera pariuri din tenis, baseball, baschet, fotbakl american, sporturi cu motor, golf, hochei pe gheata, si multe alte pariuri speciale.

Concluzii

Bwin este o casa de pariuri online completa. Dar are totusi si o serie de slabiciuni. Principala slabiciune sunt cotele oferite care sunt de cele mai multe ori sub media pietei. Ar putea oferii mai multe divizii secunde la fotbal. In afara de aceste mici neajunsuri Bwin ofera servicii de calitate clientilor sai. Pe langa pariuri sportive pe Bwin gasiti casino, poker si jocuri de indemanare.

Avantaje Bwin:

 • stil exclusiv de pariere
 • casa de pariuri stabila
 • tehnologie de ultima ora ce prezinta un avantaj pentru complexitatea pariurilor
 • pariuri live pe fotbal, baschet, tenis, hochei, volei,m etc
 • transmisii live pentru clientii care au sold in contul de Bwin
 • sistem de cautare pe site dupa anumite criterii
 • tutoriale despre cum sa plasati primul pariu pe site sau pe mobil
 • cel mai atractiv site din industria pariurilor online
 • retrageri graturite din cont
 • sponsor oficial al mai multor cluburi de fotbal

Dezavantaje

 • serviciul de relatii cu clienti automatizat excesiv
 • anumite pagini Bwin facute in flash care poate cauza vitezei de navigare
 • perioade de asteptare mari la retragerea prin Skrill.
Bwin 4.25/5 (85.00%) 4 votes