Casapariurilor

Casapariurilor este o agentie de pariuri sportive cu o vechime de pana in 10 ani la nivelul tarii noastre. Cu toate acestea Casapariurilor se numara printre preferatele pariorilor din Romania, datorita vastei sale retele de agentii. Casapariurilor nu este cea mai buna in materie de oferta de pariere, dar o gasesti si-n acele orase unde agentiile de pariuri mai mari si mai puternice nu au deschise puncte de lucru. La fel ca si alte agentii de pariuri, au un site web care poate fi consultat de pariori pentru a le facilita accesul la servicii si a le scurta timpul pentrecut in agentie in cazul celor care grabesc si nu-si fac talonul de pariere pe loc.

Casapariurilor

Dupa cum vedeti pagina web este intuitiva si usor de folosit. Pe interfata principala gasiti cele mai relevante informatii de care aveti nevoie. In partea de sus sunt prezente date cu privire la serviciile oferite si modul de functionare al agentiei. In partea stanga se poate observa meniul cu ofera si principalele discipline sportive din care va puteti alege ce sa pariati. Centrul interfetei web este impartit in mai multe frame-uri, fiecare avand rolul de a prezenta informatii utile pentru clienti. Din interfata prezentata observam ca inclusiv Casapariurilor si-a deschis si o platforma de pariere online care functioneaza in paralel cu agentiile offline.

In materie de oferta, aceasta este diversificata si cotele oferite sunt printre cele mai bune din mediul offline. Spre deosebire de casele de pariuri online, Casapariurilor percepe un comision de 5% din miza pentru a-si acoperi cheltuielile adminitrative si 1% din castigurile de pe biletele castigatoare tocmai pentru a-si achita taxele catre stat.

Chair daca este o agentie offline, Casapariurilor ofera bonusi clinetilor sai. Bonusurile se materializeaza in special pe taloanele de pariere cu mai multe evenimente sportive. Miza minima este de 2 ron plus taxa de 5% din valoarea mizei.

talon de pariere casapariurilor

Am sintetizat in imaginea de mai sus cateva aspecte cu privire la avantajele unei agentii de pariuri offline care tin in principal de bonusul oferit la cumulul de evenimente sportive pe talonul de pariere. Casapariurilor ofera un bonus de 1% la fiecare cota mai mare de 1.10 care se afla pe talonul de pariere. Dupa cum vedeti, talonul de pariere este intuitiv si va ofera toate detaliile necesare, avand in partea de jos butonul “GENEREAZA COD” prin care se obtine codul necesar cand mergeti la agentie sa plasati pariul.

Casapariurilor ofera experienta unica pe pariere prin mediul placut din agentiile sale unde suplimentar le ofera clientilor sai si posibilitatea de a paria live pentru a incerca sa se apropie cat mai mult de o casa de pariuri online care din varii motive atrage mai multi clienti.

Casapariurilor agentie3 Casapariurilor agentie2

Chair si cu o vechime atat de mica in Romania, Casapariurilor atrage tot mai multi clienti de partea sa. Intrati pe si convingeti-va singuri ca merita sa pariezi alaturi de Casapariurilor.

Casapariurilor 5.00/5 (100.00%) 6 votes