Everton vs Leicester 09.04.2017

Goodison Park se zgudiuii duminca seara in timpul partidei Everton vs Leicester. Partida are o importanta majora pentru gazde, deoarece acestia sunt implicati direct in lupta pentru un loc de cupe europene pana la finele sezonului. Confruntarea Everton vs Leicester poate fi urmarita pe mai multe canale de distributie media incepand cu ora 18:00 in aceasta duminca.

Everton este foarte aproape de un loc de cupe europene si vrea sa se agate de unul cat mai bun pana la finele acestui sezon. Din statistica se vede ca gazdele au un joc bun pe propriul teren indiferent de adversar. Acum se pune problema ca vor intalnii ultima campioana a Angliei, care acum pe final de sezon si-a revenit si vrea sa mai salveze ceva din ce a ramas. Problemele de lot sunt majore la gazde si din acest motiv ar putea avea probleme in a se ridica la inaltimea mizei din aceasta confruntare.

Leicester are 5 partide consecutive cu victorii pe linie si vrea sa incerce imposibilul in cele 8 partide care le mai are pana la finele actualului sezon. E o chestiune de onoare pentru ultima campioana a albinului sa ajunga pe un loc cat mai bun pana se termina acest sezon. Spre deosebire de gazde, problemele de lot sunt minore si le-ar putea creste sansele la inca o victorie de etapa.

Everton vs Leicester 2 @ 5.15 

Rate this post