FC Koln vs SV Werder Bremen 05.05.2017

Parca s-au inteles ca in aceasta vinere sa se dispute cele mai importante partide din mai multe campionate. Acum ne mutam in Bundesliga pentru confruntarea FC Koln vs SV Werder Bremen unde avem o situatie destul de apropiata precum la partida din Franta din aceiasi seara, numai ca aici echiepe sunt mult mai apropiate ca numar de puncte si sanse mari de a prinde locuri de Europa League. Ora de desfasurare a confruntarii FC Koln vs SV Werder Bremen este tot in jurul orei 22:00.

FC Koln este in cadere libera de 4 etape, reusind doar un sigur punct sa adune in clasamentul Budesliga. In aceste conditii a cazut de pe un loc de Europa League in afara si acum trebuie sa lupte in cele 3 etape ramase sa prima macar pe ultimul. Accidentati ce nu pot juca are 2 si altii 2 care au sanse mari sa se recupere pana la ora confruntarii. Chiar daca joaca acasa vor intalii o echipa motivata sa ramana pe ultimul loc disponibil pentru cupele europene si in forma buna de moment.

SV Werder Bremen face minuni in Bundesliga fiind echipa cu cea mai buna forma in ultimele 5 etape. Spunem ca face minuni pentru ca foloseste o echipa de baza modifica datorita accidentarilor numeroase care de cel putin 3-4 etape nu scad sub 5 la numar. Pentru ei ar fi o premiera sa se califice in Europa League.

FC Koln vs SV Werder Bremen 2 @ 2.85

source: es-sportbet.com

Rate this post