Fiorentina vs Inter 22.04.2017

Artemio Franchi va fi stadionul ce va gazduii confruntarea Fiorentina vs Inter aparent una fara miza insa importanta pentru cele 3 pucnte puse in joc. Oricare din cele doua echipe va lua toate cele 3 puncte chiar daca nu isi va modifica pozitia in clasament, se va apropia sau indeparta de obiectivele stabilite. Deznodamanultul partidei Fiorentina vs Inter poate fi aflat sambata daca aveti posibilitatea sa vizionati aceasta confruntare in vreun fel.

Fiorentina are ocazia de a se mai apropia putin de ultimul loc ce asigura prezenta in competitia Europa League din sezonul viitor, ei intalnind o echipa in deriva a Inter-ului care de 4 etape nu mai reuseste sa se impuna in fata niciunui advresar. Cei de la Fiorentina desi au un lot cu mici absente joaca bine pe teren propriu si asa cum declara si antenorul acetora la o ultima conferinta de presa, crede ca au sanse reale de a se impune in partida din aceasta sambata.

Inter desi are un lot complet disponibil nu reuseste sa mai obtina mare lucru in ultima vreme. In ultimele 4 etape au obtinut doar doua puncte si aporape cu au pierdut contacul cu locurile de Europa League, fiind la o distanta masurata in puncte de 4. Deplasarea din aceasta etapa va fi una grea intrucat va intalnii o echipa ce este si ea inca in carti pentru un loc de cupe europene si vrea neaparat sa ajuga acolo.

Fiorentina vs Inter X @ 3.30

Rate this post