France vs Romania 10.06.2016

France vs Romania este partida de deschiderea a Campionatului European din Franta. France vs Romania va fi cea mai urmarita partida de fotbal din Romania in aceasta perioada mai ales datorita faptului ca nationala Romaniei revine la un turneu final dupa o absenta indelungata.

France este tara gazda a acestui turneu si are onoarea sa deschiba acest Campionat European. Toata lumea se ateapta ca tara gazda sa aiba un parcurs bun la acest turneu si mai mult fanii lor isi doresc si o victorie la debut. Pana la turneu final France a mai disputat o serie de partide amicale in care a demonstrat ca este o forta in fotbalul european in acest moment. Lotul este destul de valoros si aproape orice ehipa ar introduce in teren pot obtine un rezultat pozitiv in aceasta partida.

Romania a ajuns destul de greu la acest turneu final, dupa ce s-a chinuit intr-o grupa in care avea sanse sa termine chiar pe prima pozitie. Avand in vedere antrenorul echipei noastre si lotul de jucatori sansele de a trece de faza grupelor la acest turneu sunt destul de bune, insa de obicei la aceste turnee se joaca la un alt nivel fata de fazele preliminare sau de partidele amicale.

Una peste alta toata lumea se ateapta ca echipa favorita sa faca un meci bun, mai ales ca este partida de deschidere a unui turneu final.

France vs Romania peste 2.5 goluri @ 2.10 ( Bet365 )

source: se.top10-bookies.com/unibet

Rate this post