KuPS vs Rovaniemi 31.07.2016

Ne muatam in Finlanda in acest final de saptamana pentru partida KuPS vs Rovaniemi. In opinia analistilor nostrii confruntarea KuPS vs Rovaniemi este una interesanta si merita analizata si eventual pariata daca va place propunerea noastra.

KuPS este pe locul 5 in prima liga din Finlanda si pare sa fie in forma buna, neinregistrand infrangeri cel putin in ultimele 5 partide de campionat. In sezonul precedent KuPS a terminat cu doar 38 de puncte in zona locurilor retrogradabile. Acum dupa 17 etape este pe locul 5 cu 28 de puncte si la cum evolueaza echipa are sanse la un loc pe podiul la finele sezonului. Confurntarile directe cu Rovaniemi ne arta o dominata clara a gazdelor in ultimele sezoane, dar in acest sezon se pare ca oaspetii sunt mai bine clasati si cu o forma mai buna. Totusi difernta de puncte in clasament este de doar unul singur, insa nu este suficient sa anunte o partida echilibrata, cert fiind totusi ca ambele echipe au printre cele mai bune aparari din liga.

Rovaniemi este pe val cu 5 din 5 victorii posibile in ultimele 5 etape din campionat. Ultima victima a celor de la Rovaniemi fiind HIFK, o echipa ce se afla momentan in zona retrogadabila a clasamentului. Rovaniemi nu a mai invins la KuPS din anul 2011 si spera sa reuseasca in acest sezon mai ales ca este in mare forma si cu a 3-a aparare din liga ca si performanta. Chiar daca va intalnii echipa cu a doua aparare din liga, spera sa obtina un rezultat pozitiv.

KuPS vs Rovaniemi sub 2.5 goluri @ 1.60

source: www.bet-se.com

Rate this post