Lille vs Nice 07.04.2017

Etapa cu numarul 32 din Ligue 1 incepe cu partida Lille vs Nice. Este o partida ce merita urmarita fiind cu miza ridicata pentru echipa oaspete care are sansa sa ajunag pe locul secund daca Paris SG se va impiedica in aceasta etapa. Locul 2 este vizat de echipa oaspete din motive de cupe europene, ne mai fiind nevoita sa joace turul eliminatoriu pentru accesul in grupele Champions League unde poate intalnii o echipa care sa-i socoata din aceasta cursa. Vreti sa aflati deznodamantul acestei partide va invitam s-a urmariti Lille vs Nice cu incepere de la ora 21:45 chiar in acesta seara.

Lille este diametral opus fara de unde era in sezonul precedent, dar are totusi un avans confortabil fara de zona de retrogradare. Se pare ca investitiile modeste la lot, dar si plecarile unor jucatori importanti se reflecta in performanta echipei din acest sezon. In afara de aceasta etapa mai sunt inca 6 si se incheie si acest sezon, iar gazdele spera sa termine in siguranta. Pentru aceasta partida ar putea avea un avantaj prin accidentarile care le are echipa adversa.

Nice cu un lot decimat incearca sa obtina cele 3 puncte puse in joc pentru a pierde legatura cu locul secud care-i poate califica direct in grupele Champions League. Un lucru totusi este destul de cert: in privinta amenintarilor din spate nu prea are de ce sa-si faca griji, locul 4 fiind in spate la o distanta de 13 puncte. In ciuda accidentarilor ce se tin lant la echipa, antrenorul oaspetilor spera la un rezultat pozitiv.

Lille vs Nice 2 @ 3.15

Rate this post