Liverpool vs Tottenham 02.04.2016

Premier League se lauda cu meciuri de superclasa in etapa cu numarul 32. Liverpool vs Tottenham este cea mai asteptata partida de sambata si pentru ca suspansul sa fie si mai mare aceasta va incepe la ora 19:30. Liverpool vs Tottenham este una din ultimele sanse ale echipe oaspete sa se apropie de liderul Leicester si sa mai spere in castigarea titlului.

Liverpool este la 6 puncte distanta de primul loc de aduce o calificare in cupele europene si totodata are avantajul a 3 partide restante care le-ar putea valorifica pentru a ajunge pe un loc de cupe europene. Dar pana sa joace partidele restante treuie sa dea piept in etapa cu numarul de 32, cu Tottenham, principala contracandidata la titul pentru liderul surpriza Leichester. Gazdele au avantajul terenului propriu si a ultimelor confruntari din care pe ultimele 3 le-au castigat la rand in fata celor de la Tottenham. In economia campionatului, pentru cormorani ar fi bine venita o victorie in aceasta partida.

Tottenham este disperata dupa puncte si are nevioe sa mearga din victorie in victorie pana la finalul sezonului pentru a mai spera in a ajunge si intrece actualul lider. La fel ca Leicester, Tottenham nu are partide restante si a iesit si din celelalte competitii, voit sau nevoit si au timp sa se concentreze doar pe meciurile din Premier League.

Liverpool vs Tottenham 2 @ 2.90

Rate this post