Lyon vs Monaco 23.04.2017

Lyon vs Monaco este o confruntare ce poate decide in mare parte campioana Frantei din acest sezon. Desi mai sunt doar cateva etape pana la finalul actualului sezon un rezultat nefavorabil pentru echipa oaspete ii poate duce la pierderea pozitiei de lider din Ligue 1 si implicit a titlului pe care-l asteapta de ceva vreme. Curiosii pot urmarii duminica seara pe un canal de distributie media confruntarea anului din Ligue 1, Lyon vs Monaco.

Lyon este in zona de clasament unde echipele au asigurata prezenta in Europa League si probabil doreste sa ranama acolo pentru a reusii o a doua participare consecutiva. Problema lor este ca echipele urmaritoare sunt foarte aproape, la un punct-doua, dar liderul din Ligue 1 care-i viziteaza si are nevoie neaparata de victorie pentru a ramane in fruntea fotbalului din Franta. Gazdele pot beneficia de un lot complet la aceasta confruntare, singurul jucator accidentat putand fi recuperat pana la ora inceperii partidei.

Monaco este de neoprit in toate comeptitiile in care mai este angrenta pana la finele acestui sezon. Monegascii fac victima dupa victima atat in campionat cat si-n Champions League. Pentru ei un esec acum in campionat ii poate costa titlul. Acum ca sunt in semifinalele Champions League se pot concenta pe partida cu Lyon de unde vor sa scoata maxim pentru a nu pierde ce au acumulat in prima competitie interna.

Lyon vs Monaco 2 @ 2.95

Rate this post