Manchester City vs Arsenal 18.12.2016

Cetatenii si tunarii vor turna un film mult ateptat de fotbalul englez, intitulat pe scurt Manchester City vs Arsenal. In rolurile principale vom avea cei doi antrenori de super clasa mondiala ce se vor duela timp de 90 de minute folosind o distributie de 22 din cei mai buni ucenici ai lor. Batalia numita Manchester City vs Arsenal se va da pe Etihad cu incepere de la ora 18:00.

Manchester City sub conducerea lui Pep Guardiola viseaza sa castige din nou Premier League, insa in momentul de fata este la 7 puncte distanta de echipa londoneza Chelsea care conduce acum ostilitatile in fotbalul englezesc. Guardiola are doar 3 accidentati ianitea partidei cu tunarii si sprea sa mai recupereze din ei fiind jucatori cheie din 11 de baza. In plus partida cu Arsenal ar fi un prijel bun de a le arata fanilor o noua victorie dupa 3 fara sorti de izbanda.

Arsenal este una din cele mai bune echipe de deplasare din Premier League avand inaintea acestei partide 5 consecutive fara infrangere si un istoric pozitiv in ultimele 5 deplasari la cetateni. Daca ne uitam la lista de accidentati ai tunarilor ne punem cu siguranta intrebarea de unde mai are Arsene Wenger atate idei bune de inlocuire a jucatorilor cheie ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. La fel si tunarii isi doresc titlul de campioana a Angliei asa ca partida va fi una pe viata si pe moarte.

Manchester City vs Arsenal 2 @ 3.60

Rate this post