Nancy vs Marseille 21.04.2017

Nancy vs Marseille este partida de debut a etapei cu numarul 34 si se anunta a fi una destul de disputata avand in vedere ca echipele combatante se afla in situatii mai mult sau mai putin delicate in clasamentul general. Nancy vs Marseille  este o confruntare hotaratoare pentru pozitiile viitoare ale celor doua echipe in privinta obiectivelor stabilite.

Nancy mai are doar cateva etape la dispozitie pentru a incerca sa se salveze de la retrogradare, dar incepe lupta pentru evitare cu o partida dificila in fata unei echipe care tot la fel mai are cateva etape in care trebuie sa urce in clasament cel putin un loc pentru a merge in cupele europene din sezonul viitor. Gazdele nu joaca stralucit pe teren propriu si impotriva ospetilor din aceasta etapa nu au reusit niciun punct in ultimele 5 confruntari directe. Confruntarea va fi si mai dificila pentru gazde deorece nu pot conta pe serviciile a doi jucatori din 11 de baza.

Marseille se gandeste la victorie deja avand in vedere precedentul creat de ultimele 5 deplasari in care au plecat victoriosi si cu puncte importante pentru clasamentul general al ligii. Pentru aceasta intalnire cei de la Marseille nu pot conta pe doi jucatori din echipa de baza in schimb poate recupera altii 2 la fel de importanti pentru jocul echipei. Oaspetii se bazeaza si pe forma de moment prin care traverseaza avand 6 partide consecutive fara infrangere in Ligue 1.

Nancy vs Marseille 2 @ 2.05

Rate this post