Napoli vs Juventus 02.04.2017

Etapa din acest final de saptamana din Serie A se incheie cu partida Napoli vs Juventus. Napoli vs Juventus este un duel inrtre doua echipe de actualul podium al clasamentului si este o partida ce promite spectacol avand in  vedere ca toate echipele vor sa dea de pamant cu bianco-nerii echipa ce domina de cateva sezoane fotbalul italian jn ciuda problemelor prin care au trecut cu meciurile trucate si dovedite care i-au facut sa retrogradeze.

Napoli poate ajunge pe locul secund cu o victorie in fata liderului si asa are sansa sa scape de barajul pentru grupele Champions League care uneri poate fi dificil in functie de adversara intalnita. Tonelli L. este momentan accidentat, dar echipa medicala in poate recupera pana la ora acestei confruntari. Pe teren propriu Napoli joca bine dar in penultimele doua partide una cu Atalanta in care nu avea voie sa piarda, a pierdut deoarece probabli s-a pregatit mai intens pentru partida de Champions League cu Real Madrid pe care a pierdut-o ulterior, apoi au revenit cu victorie si acum sunt pregatit sa infrunte si bianco-nerri.

Juventus este de neoprit de cel putin 6 partide in deplasare unde are 5 victorii si un egal. Acum merge pe terenul unei echipe cu pretentiii in Serie A si spera sa se descurce onorabil tinand cont ca dupa aceasta confruntare din Serie A mai vine una intr-o etapa intermediara care este la fel de importanta si depinzand oarecum de aceasta. In confruntarea cu napoletanii, bianco-nerri nu pot conta pe serviciile a doi jucatori din lotul de baza.

 Napoli vs Juventus ambele marcheaza @ 1.83

Rate this post