Pana si pariorii profesionisti iau plasa caselor de pariuri

Am discutat despre modul in care si oamenii educati pot fi inselati in ceea ce priveste modul in care secventele se ridica si in ce perioada de timp se poate intampla acest lucru. Aceste idei au devenit cunoscute ca o eroare a jucatorilor si pot fi vazute si in pariurile sportive. O astfel de zona este curse de cai in care o succesiune de castigatori sau perdanti poate si influenta un procent mare din publicul de pariuri.
Daca favoritul nu a castigat pentru patru curse la o anumita intalnire atunci tendinta este ca pariorii sa creada in mintea lor ca favoritul este datorat. Acest lucru a fost dovedit chiar si printr-un studiu realizat in 1985 de Mary Metzger de la Universitatea din Maryland, in care a demonstrat ca jucatorii de curse au fost efectiv influentati de rezultatele curselor anterioare.
Esantionul a fost preluat de peste 12.000 de curse si a aratat ca, daca favoriturile au castigat consecutiv ca publicul de pariuri in ansamblu avea tendinta de a le evita. O strategie de pariuri interesanta trebuie sa fie dedusa din acest punct de vedere in ceea ce priveste jocurile de noroc si aceasta inseamna ca sansele pentru anumiti cai ar trebui sa se scurteze sau sa se prelungeasca in functie de cantitatea de actiuni luate asupra acestora sau de lipsa de actiune, dupa caz.
Exista numerosi factori care lucreaza aici si unul dintre acesti factori este termenul matematic cunoscut sub numele de varianta. Acesta este un termen care nici macar nu este cunoscut de catre publicul larg care sa inteleaga bine. Este adesea folosit in poker, iar jucatorii de poker cu experienta si cunostinte care sunt educati in varianta inca nu inteleg corect efectele sale in poker.
Acesta este motivul pentru care jucatorii sunt inselati sa nu inteleaga dimensiunile adecvate ale esantioanelor si este un alt motiv pentru motivul pentru care jocurile de noroc reprezinta un domeniu atat de dificil pentru a face bani pentru numarul mare de persoane. Anul trecut am realizat o serie de experimente in pokerul online pentru a arata ca un jucator ar putea, de fapt, sa faca un salariu bun de a juca poker cu miza mica, cu un bankroll de pornire de cel mult 500 de dolari.
Am facut acest lucru jucand mai multe mese la NL50 si atingand un castig de 25 $ / ora peste 70.000 de maini de joc. Cred ca o performanta mai disciplinata ar fi putut sa adauge cel putin 10 $ pe ora pentru a castiga aceasta rata, asa cum mi-am dat o gramada de bani, dar chiar si 25 $ / ora echivaleaza cu peste 4000 $ / luna, care depaseste si depaseste multe venituri curente ale oamenilor .
Stiu ca rata de castig ar putea fi imbunatatita, jucam intre 6-8 mese, dar un monitor mai mare sau jucand mai multe mese pe un alt site ar fi putut duce la o cifra de 50 $ / ora. Aceasta este suma de 8000 $ / luna, care este o cifra uluitoare pentru mizele atat de scazute. Dar am realizat acest lucru prin atingerea in media psihologiei si filosofiei jucatorilor la acel nivel. In orice forma de jocuri de noroc, atunci daca poti sa intri in psihicul de masa, atunci aceasta va crea profituri potentiale.

Rate this post