Publicbet

publicbet

Publicbet este un nume prezent pe buzele multor pariori. Publicbet este ceai iubita casa de pariuri din Romania. Cu un aspect foarte placut in agentiile sale si a paginii web, Publicbet a reusit sa atraga de partea sa foarte multi pariori care prefera sa joace offline. In ceea ce priveste reteaua de agentii, Publicbet se lauda cu un numar de peste 300 de agentiim, dintre care cel putin un sfert ofera in incinta lor, pariuri live, slots si chiar program prelungit.

PublicBet

Pagina web pusa la dispozitie clientilor sai de catre Publicbet este una cu design simplu si intuitiv pentru toti vizitatorii. Ea este structurata pe 3 coloane, fiecare avand rolul sau.

publicbet pagina web

Deasupra celor 3 coloane ale paginii Publicbet, se afla un meniu static in care sunt prezentate serviciile oferite, cat si detalii cu privirele la casa de pariuri, reteaua de agentii, datele de contact pentru diverse probleme, regulamentul si noutatile din reteaua Publicbet. In coloana din stanga sunt afisate ofertele in functie de mai multe criterii de selectie pentru a da posibilitatea pariorilor sa-si personalizeze modul de vizualizare a ofertei. Daca nu doriti sa vizualizati oferta in varianta offine, exista si posibiliatea descarcarii acesteia direct de pe site-ul Publicbet. Coloana din centru ocupa mai bine de jumatate din latimea paginii web si prezinta oferta de pariere detaliata. Coloana din dreapta este destinata afisarii biletului virtual de pariere, a zonei de verificare rapida a biletelor pariate si aflate in desfasurare, precum si o serie de alte informatii necesare pariorilor.

Publicbet se aliniaza celoralte agentii de pariuri offline in materie de tarife si comisioane aplicate clientilor. Astfel, inclusiv la ei, miza minima este de 2 lei, din care se percepe un comision de 5% si o taxa de 1% din castig sub forma de impozit pe venit.

bilet virtual publicbet

Spre deosebire de alte agentii de pariuri, Publicbet vine in sprijinul clientilor cu mai multe bonusuri speciale in functie de cotele si numarul de evimente pariate pe bilet. “Bonus Dublu” este cea mai tentanta oferta Publicbet si se poate obtine daca se pariaza minim 20 eveimente pe bilete, cota minima per eveniment este de 1.25, eventualele evinmenete la care se acorda cota 1.00 nu se iau in calcul. O alta oferta pentru pariori este “EXTRA 200” si se aplica biletelor pe care cota cumulata este de minim 200. Avantajul “EXTRA 200” tine de faptul ca daca se pierde un meci de pe bilet si restul sunt castigatoare, clientul primeste inapoi de 10 ori miza pariata.

In concluzie, Publicbet este o agentie de pariuri la care se merita sa-i clacati pragul pentru o experienta unica la pariurile sportive.

Publicbet 4.33/5 (86.67%) 3 votes