Sisteme de pariere cu progresii negative si pozitive II

Teoria pozitiva
Exista doua trenuri diferite de gandire in spatele acestor doua tipuri de sisteme progresive. Un sistem pozitiv de progres este construit in esenta pentru a incerca sa profitati din plin de o serie de castiguri in acelasi timp, dar mizele in scadere atunci cand pierdeti, va incerca sa minimalizeze pierderile daca veti merge intr-o sansa de pierdere.
Un exemplu foarte simplu al unui sistem pozitiv de evolutie urmeaza o simpla baza bazata pe o miza de 10 de baza (la bani egali, astfel incat intoarcerea este dublata). Daca aduci corect primul pariu, ridici miza cu inca 10 pentru urmatoarea. Daca castigi, ridici miza cu 10 din nou pentru urmatorul pariu si continuati pana cand pierdeti. Cand survine o pierdere, pur si simplu reveniti la miza de baza si porniti din nou procesul.
Acesta este un sistem foarte simplu Progresiv bazat pe Sistemul Paroli, lucru pe care l-am explorat mai devreme. Cu toate acestea, in timp ce o serie de castiguri poate aduce un profit frumos, nu va puteti astepta sa castigati doar pariul dupa pariere dupa pariere. Veti pierde pierderile si nici macar un sistem progresiv pozitiv simplu nu va poate evita pierderile in cazul in care rezultatele nu va vor merge.
De exemplu, daca ati fi alternat intre o victorie si o pierdere de peste sase pariuri, atunci ati fi de fapt in afara buzunarului 30. Ca si in cazul oricarui sistem, este minunat atunci cand castigati si amintiti-va ca acesta este doar un exemplu al multor, multe sisteme pozitive progresive acolo.

Teoria negativa
Deci, care este gandirea din spatele unei progrese negative? Acest lucru inverseaza pozitivul, sugerand ca la un moment dat veti castiga si pentru ca va mariti miza dupa fiecare pierdere, dar in momentul in care castigati, castigul va compensa pierderile precedente. Toate acestea suna bine in teorie.
Cand privim asupra teoriei evolutiei negative, totul se bazeaza intr-adevar pe principii solide. Continuati sa pariati mai mult pana cand castigati si nu conteaza prea mult pentru pierderi, deoarece le veti recupera. Cu toate acestea, toate balamalele sunt un bankroll nelimitat. Daca ai inceput cu o baza de 10 si ti-ai dublat mizele la fiecare pierdere si ai fost pe o lovitura de cinci pariuri, atunci pentru acel pariu sase ar trebui sa vii cu o miza de 320.
Din nou, nu putem supraestima acest lucru, atata timp cat castigurile va vor merge, atunci veti fi bine intr-un sistem de pariuri. Cand nu sunt, atunci riscul creste drastic si va uitati la situatii stresante.

Rate this post