Sistemul de pariere 1-3-2-6

Exista un sistem de jocuri de noroc numit sistemul 1-3-2-6 care este de obicei aplicat la jocuri de masa cum ar fi baccarat si ruleta, dar aceleasi principii pot fi traduse in pariuri sportive. Va avea nevoie de putina rabdare pentru a putea face cumparaturi chiar si pentru selectii de cote de bani. Acest lucru se datoreaza faptului ca sistemul se bazeaza pe dublarea. De asemenea, pentru ca veti dori sa cresteti sansele de a castiga, veti fi mai bine sa le gasiti in evenimente care au doar doua rezultate, spre deosebire de trei.
Baza Paroli
Sistemul 1326 se bazeaza pe sistemul Paroli. Sistemul Paroli este locul in care vizati si optiunile de cote de bani si apoi urmati reguli simple. Dupa ce ati setat o miza de baza, toate pariurile ulterioare sunt plasate in afara acelei pariuri. Deci, daca baza dvs. este de 5 si primul dvs. pariu castiga, va dubleaza miza pentru cel de-al doilea pariu. Daca pariul castiga, atunci dublezi miza la 20 pentru cel de-al treilea pariu. Cu toate acestea, daca pariul al treilea castiga, este locul in care opriti si reveniti la inceput, in loc sa riscati mizele mai mari. Deci, sistemul vizeaza mici victorii regulate. De fiecare data cand un pariu pierde, te duci la inceput cu pariul de baza. Vedeti mai multe despre sistemul Paroli aici.
1326 Sistem de pariuri
La fel ca la Paroli, sistemul de pariuri 1326 este un sistem pozitiv de progres. De asemenea, la fel ca sistemul Paroli, este destul de simplu si trebuie doar sa respectati regulile. Intregul sistem de pariuri, pe care trebuie sa-l amintiti, nu va fi niciodata perfect, este planificare si control. Aveti un plan inainte de pariuri, astfel incat nu veti fi maturat in plasarea pariurilor emotionale. Amintiti-va ca atunci cand va uitati la orice joc de noroc, fie ca ruleta sau rezultatul unui meci de fotbal, aceste rezultate nu sunt perfecte si chiar sistemele de pariuri nu va pot garanta castigurile.
Un sistem de pariuri va ajuta pur si simplu sa va formati un plan care incearca sa ofere recompense cu riscuri mai mici si poate ca cea mai mare caracteristica a tuturor este capacitatea de a va gestiona bankroll-ul. Asta pentru ca stiti ce se intampla in diferitele scenarii. Deci, ce se poate intreba, este numele 1-3-2-6 in nume? Se refera la suma unitatilor plasate pe fiecare pariu, toate pe baza valorii de baza initiale.
pariuri

Rate this post