St Etienne vs Bordeaux 05.05.2017

St Etienne vs Bordeaux este partida de debut a etapei cu numarul 36 din Ligue 1. La o privire scurta pe clasamentul general ne dam seama ca este o partida cu miza mare cel putin pentru echipa oaspete care trebuie sa obtina un rezultat pozitiv de la aceasta confruntare pentru a-si pastra pe moment actuala pozite in clasament si a ramane in zona locurilor de Europa League pentru sezonul 2017-2018. Cu siguranta partida St Etienne vs Bordeaux va fi transmisa la TV.

St Etienne a ratat tot ce se putea rata in acest sezon. Mai intai a parasit competitiile europene, apoi a iesit din Cupa Frantei si acum sansele sunt minime sa mai prinda un loc de Europa League in cele 4 etape ramase pana la finalul sezonului, inclusiv aceasta. Dar pentru ei poaste mai este o sansa daca obtin victorii pe linie, inclusiv in partida restanta care inca nu este clara data la care se va juca. Au doi jucatori cheie accindentati si o solutie viabila de la antrenor care spera sa treaca invingator peste Bordeaux.

Bordeaux este in corzi la finele acestui sezon si are partide dificile pana la finele sezonului. Una este chiar in aceasta etapa in deplasare si vor trebuii sa obtina cel putin o remiza pentru a pastra sanse reale de a prinde un loc de Europa League. Spre deosebire de echipa gazda, Bordeaux are doar un jucat din lotul de baza lipsa, iar antrenorul are solutia la indemana.

St Etienne vs Bordeaux ambele marcheaza @ 1.91

Rate this post