Stanleybet

Stanley bet

Stanleybet este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din mediul offline. Stanleybet este practic un imperiu al jocurilor de noroc cu traditie in mai multe tari din Europa. La origine aceasta casa de pariuri este din Anglia, dar prin intermediul Stanleybet International Betting operea in mai multe tari dintre care amintim de Croatia, Italia, Germania, Polonia, Malta, Cipru si chiar si-n Romania. Stanleybet functioneaza in aceste tari in baza unor licente acordate de fiecare stat in parte.

Spre deosebire de casele de pariuri online, Stanleybet percepe o taxa de 5% din miza, taxa care reprezinta o serie de cheltuieli pe care acestia trebuie sa le suporte. De asemenea fiecare castig obtinut de un parior este impozitat cu 1% din valoare. In fiecare tara in care opereaza, Stanleybet are o pagina web prin care pune la dispozitie clientilor sai oferta de pariere. Acelasi lucru in gasesc pariori si daca se deplaseaza la Agentiile de pariui Stanleybet, dar pentru a concura cu mediul online, acestia au gasit diverse metode de atragere a clientilor printre care si cea amintita anterior.

Pagina web a celor de la Stanleybet, le permite pariorilor sa-si creeze talonul de pariere mai usor decat daca ar venii la agentie unde ar pierde mai mult timp cautand evenimentele sportive pe panoul cu oferta de pariere. Spre deosebire de casele de pariuri online, celelate case de pariui dau posibilitatea pariorilor sa se intalneasca si fizic, aspect care evident este in avantajul acestora deoarece asa pot aparea mai usor ideile bune si eventual si castigurile mult dorite de pariori.

stanleybet

Pagina de start Stanleybet are multe asemanari cu o pagina a unei case de pariuri online. Printre elementele esetiale care atrag un parior, gasim oferta curenta unde cotele sunt la un nivel competitiv cu alte case de pariuri, uneori chiar mai mari decat ale multor case de pariuri online, tocmai din dorita de a atrage cat mai multi pariori, in special pe cei care vaneaza cotele mari.

In partea de sus a paginii gasim informatii utile cu privire la Agentiile Stanleybet (regulament, ghid de pariere, reteaua de agentii, etc), dar si principalele servicii pe care le ofera clientilor sai. Stanleybet vine si cu pariuri live direct in agentiile sale, din dorinta de a concura cu mediul online.

talon de pariere sranleybet

In imaginea de mai sus este prezentat un talon de pariere care se poate genera pe pagina web Stanleybet. Cu acest talon, mai precis cu ajutorul codului generat pe acest bilet virtual, va puteti deplasa la o Agentie Stanleybet pentru a plasa pariul. Aceasta reprezinta o modalitate mai comoda de a paria la o agentie de pariuri. Pe talonul de pariere sunt vizibile si anumite facilitati de care beneficiaza un parior care joaca la o casa de pariuri offline.

Am mentionat ca Stanleybet ofera si pariuri live. Acestea se pot plasa doar daca va deplasati la una din agentiile sale.

Stanleybet live

Din imagine se observa conditiile excelente in care sunt primiti clientii Stanleybet. Unii pariori adora sa mearga la o agentie de pariuri pentru a-si plasa taloanele de pariere, fie clasice, fie live. In cadrul unei agentii de pariuri, experienta este reala in comparatie cu pariurile online unde esti practic in fata monitorului de la calculator sau ai telefonul mobil in mana.

Mai multe detalii despre Stanleybet gasiti pe pagina web a acestora la adresa www.stanleysports.ro. Spre deosebire de alte agentii de pariuri Stanleybet are si varinata de pariere online si este pana in acest moment unica pe piata pariurilor sportive din Romania. Nu ezitati sa calcati pragul Agentiilor Stanleybet de la noi pentru o experienta unica la pariuri sportive.

Stanleybet 3.86/5 (77.14%) 7 votes