Strategii de pariere culese de la jucatori profesionisti

Exista cateva domenii interesante care pot fi adancite, care ofera in esenta o sansa de 50/50 pe piata. Tipul de piete pe care le puteti privi aici este prima sau ultima echipa care va inscrie, golurile totale par / impar. Pentru majoritatea acestor domenii, cotele vor fi relativ apropiate, dar vor exista diferente mici in ceea ce priveste nivelul de opozitie care se joaca unul impotriva celuilalt. Manchester United vs Portsmouth, de exemplu, ar acorda mai intai cote mai mici pentru clasamentul United. Chelsea a inscris prima oara in 19 dintre cele 28 de meciuri, Manchester United fiind de 18 ori, Arsenal si Liverpool ambele 17, astfel incat sa poata fi sustinute cu o relativa incredere.
Amintiti-va ca, desi se pare ca exista o sansa de 50/50 de a spune fie un punctaj de la Manchester Utd sau Portsmouth, exista al treilea factor care trebuie luat in considerare care va reduce cotele la 33,3%, si acesta este evenimentul in care nici echipa nu are scoruri. Nu exista un procentaj ridicat de remize 0-0, din aproape 250 de meciuri din acest sezon din Premier League, au existat doar douazeci de remize 0-0, ceea ce reprezinta 7,3% din rezultate. Daca aceasta este inca o problema, atunci cautati echipele cu punctaj ridicat si ar trebui sa puteti reduce in mod eficient riscul unui rezultat de 0-0. Intrebati-va, cat de des este Manchester United sa ruleze la egalitate 0-0?
Statisticile suplimentare pentru a face backup pentru pariuri ca aceasta, este cea care citeste 2,77 goluri pe meci in acest sezon in Premier League. Asta se bazeaza pe faptul ca exista goluri in meci. Daca doriti sa obtineti o lovitura reala de 50/50 la un rezultat, atunci mergeti in cautarea unei piete de goluri / goluri. Orice in jurul lui Evens fiind un gol este un strigat echitabil, din nou tinand cont de numarul redus de scoruri 0-0. Profit mic ar putea fi, dar cel putin nu exista profit de castigat de la casele de pariuri online.
DUBLU SAU NIMIC
O alta optiune este Double Chance, care va sporeste sansa de a castiga un pariu, dar scade sansele. Acest lucru ingusteaza campul de rezultate, permitandu-va sa castigati, daca apar doua din cele trei rezultate ale meciului. Intr-un meci, exista evident doar o victorie acasa, victorie in deplasare sau o egalitate care se poate intampla. De exemplu, daca Bwin ofera o dubla sansa pe Arsenal v Burnley, atunci puteti selecta “Arsenal sau Match Drawn” ca un pariu. Cotele pe care nu vor fi mari in mod natural, dar cel putin iti acopera putin pariul si vei oferi cote mai bune pe echipe egale. De asemenea, daca va uitati la dublurile pentru pariuri pe fotbal, puteti sa va impartiti optiunile cu putin mai mult, luand un rezultat pe jumatate de ora sau pe un timp complet sau numit adesea un rezultat dublu. Acesta este momentul in care mergeti la casa de pariuri online, cum ar fi Bet365, si selectati rezultatul pe jumatate si rezultatul intregului timp in acelasi meci, toate intr-un singur pariu. Astfel, de exemplu, ati putea selecta pariul “Draw – Liverpool” daca Reds-urile sunt incetinitoare, dar de obicei vin in final. Ar trebui sa puteti lua cote destul de corecte pe aceste tipuri de piete. Puteti lua oricand si singura optiune pe aceasta pozitie, doar pentru a castiga singur rezultatul la pauza (de ex., Acasa, Draw sau Away).

Rate this post