Superbet

superbet

Superbet este una dintre cele mai iubite case de pariuri sportive din Romania. Daca intrebati 10 pariori despre agentiile de pariuri sportive la care prefera sa parieze, cu siguranta marea lor majoritate vor mentiona printre preferintele lor si Superbet. In prezent nu credem sa mai existe agentie de pariuri care sa opereze doar offline si sa nu aiba o pagina web pe care pariorii o pot cunsulta penrtu a se documenta inainte de a paria la agentia respectiva.

Superbet are o pagina web printre cele mai bune din randurile agentiilor de pariuri sportive ce activeaza in Romania.  Cu o imbinare de culori vii, pagina principala a Superbet iti atrage imediat atentia. Datele prezentate aici sunt usor de inteles.

1.000 RON pariuri bonus – înregistrare »

Astfel, in partea de sus a paginii gasim un meniu cu date importante despre Superbet dintre care avem la dispozitie noutalile. super ofetele, reteaua de agentii, datele de contact. Imediat dupa acest meniu static, gasim o galerie activa cu cele mai importante evenimente ale momentului, in desfasurare pe Superbet. Imediat, sub aceasta galerie sunt prezentate principalele servicii oferite de Superbet, focusarea fiind pe pariurile sportive. Dupa aceste date, restul paginii web esta impartit in doua coloane, una fiind cu oferta actuala la pariuri sportive, iar cealalta cu informatii utile si de ultima ora.

Concurenta in industria jocurilor de noroc este acerba, iar fiecare agentie de pariuri incearca sa supravietuiasca pe piata prin diverse bonusuri si promotii pe care le ofera clientilor sai. Superbet sta bine la aceasta categorie oferind clinetilor sai “Super Bonus” si “Pariul Sansa”.

Daca la “Pariul Sansa” lucurile sunt clare (cota minima 1.25, minim 11 evenimente pe bilet, conditie un singur eveniment pierdut ce da posibilitatea de a castiga 10% din restul castigului impartit la cota pierduta), la “Super Bonus” doar in cazul eveinmentelor cu cota 1 pe bilet se trece la alta grila de bonusare cu conditia ca restul de evenimenete sa fie castigatoare.

pariul sansa

Spre deosebire de casele de pariuri online, agentiile de pariuri opersc un comison de 5% din miza pariata tocmai pentru a-si sustine cheltuielile (aspect vizibil si din exemplu unui bilet virtual ce se regaseste mai jos). Pe langa acest comision, Superbet mai opreste 1% din eventualul castig al pariorului.

bilet virtual superbet

Optiunea “Printeaza’ ne va afisa forma finala a biletului nostru de pariere pe care se obserca ca in castigul total in care este inclus si un bonus ca urmare a ofertei “Super Bonus”.

bilet virtual superbet2

In materie de cote oferite, Superbet afiseaza cote la peste nivelul mediu al multor case de pariuri online, fapt ce pentru pariorii care vaneaza cotele cele mai mari la un eveniment sportiv, prezinta inters, si cel mai probabil pe langa pariurile online plasate zilnic, plaseaza si bilete la casele de pariuri offline.

superbet pp

Superbet 3.50/5 (70.00%) 26 votes