Toulouse vs Lyon 23.04.2016

Singura partida de sambata din Franta Ligue 1 este cea dintre Toulouse vs Lyon. Aparent pare o partida care va merge intr-o singura directie, dar din cate ne spun specialistii, va fi un meci pe viata si pe moarte. Toulouse vs Lyon va fi o partida decisiva pentru ambele echipe care daca se va finaliza cu remiza le va dezavantaja pe amandoua.

Toulouse inca mai spera ca in aceste ultime 4 etape sa se salveze de la retrogradare, dar va ramane de vazut ce sanse mai are dupa aceasta partida cand va intalnii o echipa supermotivata sa-si pastreze locul de cupe europene castigat cu greu pana acum in acest sezon. In ultimele 3 etape gazdele au obtinut 7 puncte din 9 posibile, invingand echipe mult mai bine clasate decat ei. In partidele directe cu Lyon, gazdele au o performanta laudabila invingandu-i aproape de fiecare data din 2005 pana in prezent, fara infrangeri. Speranta celor de la Toulouse este sa obtina un rezultat pozitiv din partida cu Lyon.

Lyon este la turatie maxima in acest final de sezon, fiind nevoita sa mearga din victorie in victorie in aceste 4 ultime etape cand batalia pentru locurile de cupe europene este tot mai mare ca urmare a revenirii in forta a unor echipe despre care multi specialisti nu credeau ca-si vor mai revenii pe final de sezon. In plus Lyon nu a mai invins din 2005 pe terenul celor de la Toulouse si ar putea s-o faca in aceasta partida din dorinta de a-si pastra cel putin pentru o etapa in Ligue 1.

Toulouse vs Lyon 2 @ 2.30

Rate this post