Utilizati informatii pentru maximizarea valorii pariurilor

Cu orice tip de pariuri sportive, exista diversi factori in spatele motivului pentru care anumite meciuri si persoane sunt evaluate la anumite cote. Aceasta este o combinatie de compilatori de cote profesionale care isi desfasoara activitatea, firmele de pariuri care incearca sa-si echilibreze cartile si de a acoperi riscul, iar publicul de pariuri conduce aceste preturi prin plasarea de actiuni in intreaga tara.

Toti acesti factori sunt desigur interconectati, dar ceea ce inseamna ca putem folosi curba clopot pentru a evidentia o fateta foarte importanta a jucatorilor … … baza lor medie de cunostinte. Odata ce puteti calcula ceea ce este baza lor medie de cunostinte, atunci puteti compila o strategie pentru a combate acel nivel mediu al cunoasterii.

Ceea ce conduce, desigur, la marea majoritate a pariorilor, este urmarea unor principii si idei similare atunci cand vine vorba de plasarea de pariuri. Deci, acest lucru poate insemna ca vin la exact aceleasi concluzii ca oricine altcineva. Acest lucru ma duce acum la subiectul supraincarcarilor de pariuri, vaporilor si alunecatorilor.

Cand observati ca un cal se scurteaza dramatic in pariurile de la 8.00 la 2.50, atunci acesta este un indiciu clar ca pe acest cal sunt plasati niste bani seriosi de orice sursa. Ceea ce poate insemna ca publicul de pariuri vede acest lucru si apoi incepe sa vada “teorii de conspiratie” in spatele fiecarui colt si dintr-o data acesta este un indiciu clar ca cineva trebuie sa stie ceva.

Deci, dintr-o data avem o pedeapsa si chiar daca pretul initial al acestui cal poate fi fost prea lung la ora 8.00, cresterea valorii banilor de pariuri a dus acum la un nivel prea scurt. Undeva intre toate aceste informatii si date referitoare la aceasta cursa de cai este pretul teoretic optim pentru fiecare cal pe baza probabilitatii de castig.

Acum, nu este posibil sa se calculeze un pret corect teoretic optim, astfel incat compilatorii de cote profesionale sa faca o treaba foarte buna de a produce o estimare foarte buna. Acestea sunt preturile tesuturilor pe care restul lumii de pariuri o urmeaza intr-o anumita masura. Dar preturile pe care le vedem la inceputul unui eveniment nu reflecta realitatea reala a preturilor teoretice ale evenimentului care se intampla de fapt.

Deci, atunci cand publicul de pariuri se blocheaza pe un anumit cal si incepe sa scada pretul, atunci poate atinge adesea un impuls foarte substantial care poate fi dificil de oprit. Desigur, se va opri, in timp ce publicul de pariuri va veni sa vada calul, deoarece acesta este fie o sansa corecta, fie o valoare slaba. In multe cazuri, ritmul a suferit prea mult si pretul este acum prea mic si merita opus pe bursele de pariuri.

Ceea ce faceti in mod efectiv este de a stabili un cal la un pret mai scazut decat pretul teoretic actual. Chiar daca nu stim ce este pretul teoretic, putem totusi sa folosim profesionalismul compilatorilor de cote si psihologia pietei pentru a-si baza judecata pe cotele care sunt acum prea scurte si sa parieze in consecinta.

Rate this post