West Ham vs Tottenham 05.05.2017

Mai sunt cateva etape de Premier League insa sunt pline de partide cu miza precum este confruntarea West Ham vs Tottenham. Aceasta confruntare pare sa curga intr-o singura directie si sa mai aduca sperante pentru oaspeti care sunt inca in cursa pentru titlu. Vineri seara cu incepere de la ora 22:00 puteti urmarii partida West Ham vs Tottenham .

West Ham este pe locul 15 in clasamentul Premier League si are inaintea acestei confruntari un numar de 3 partide incheiate la egalitate. La un asemena ritm si prin jocul rezultatelor risca sa ajunga foarte curand in zona echipelor care retrogradeaza in Championship. Problema lor este ca in aceasta etapa primieste vizita unei echipe motivate sa castige titlul si care isi pune toate sperantele pana la finele sezonului. La aceasta se adauga si absentele de la lot care sunt destul de multe si se pare ca afecteaza si performanta echipei.

Tottenham incearca din nou sa se agate de titlul de campioana al Angliei, doar ca de data aceasta se lupta cu Chelsea pentru el si probabil le este mai greu decat a fost cu Leicester. Motivatia lor exista si se vede si din forma de moment, avand 5 victorii din 5 posibile in ultilmele 5 intalniri indiferent de adversara intalnita.

West Ham vs Tottenham amble marcheaza @ 1.80

Rate this post