William Hill

William Hill o casa de pariuri fondata in anul 1934 este cea mai recunoscuta si respectata din industria pariurilor online. La William Hill iti poti plasa pariurile online, la telefon sau la multele agentii de pariuri pe care le are raspandite in diferite tari. In mediul online sunt prezenti din 1998, iar in 2002 aveau peste 17.000 de angajati in tari precum Anglia, Spania, Bulgaria, Italia, Israel, si multe altele. In mediul online, William Hill, deserveste pariori din peste 175 de tari, pagina web fiind disponibila in 24 de limbi, iar moneda contului in 11 modalitati. In prezent au mai bine de 2 milioane de clienti activi.

William Hill se lauda cu peste 70 de ani de experienta in industria jocurilor de noroc unde deservesc sute si mii de clienti prin cea mai vasta retea de agentii offline din Anglia, cel mai bun serviciu de pariuri via telefon si pe internet. Pe scurt sunt recunoscuti ca fiind cea mai completa casa de pariuri din istoria jucurilor de noroc si a pariurilor sportive.

william hill

william hill

Bonusul oferit de William Hill

  • Inregistrati-va pe William Hill si folositi codul promotional F20 si primiti un bonus de pana la 20 de lire sau echivalentul valutei in care a-ti deschis contul
  • Pentru a va califica la acest bonus cota minima a unui eveniment sportiv pariat trebuie sa fie de 1.20. Imediat ce a-ti plasat primul pariu, bonusul este creditat in contul dvs.
  • Doar clientii noi pe William Hill vor beneficia de acest bonus o singura data.

Serviciul de relatii cu clientii

William Hill se descurca impecabil in relatiile cu clientii sai. William Hill pune la dispozitie acest serviciu in regim non-stop si-n mai multe limbi.(engelza, germana, spaniola, italina, francerza, chineza sau greaca). Ai posibilitatea sa contactezi acest serviciu prin mail, live chat, telefon inetrnational, fax sau prin formularul de contact prezent pe site. Cea mai rapida si rezonabila metoda este via telefon. Toate convorbirile cu reprezentantii William Hill sunt inregistrate din motive obiective.

Modaliati de depunere si retragere, timpi de plata

Contul de William Hill se poate deschide in mai mute valute pentru a va facilita modalitatile de depunere sau retragere ulterioare. Monedele acceptate de William Hill sunt: Australian Dollar, Canadian Dollar, Swiss Franc, Danish Krone, Pounds Sterling, Hong Kong Dollar, Japanese Yen, Swedish Krona, Singapore Dollar, US Dollar, EURO.

Modalitati de depunere disponibile. Skrill (Moneybookers), PayPal, Neteller,CashDirect, Ukash, Click2Pay, ClickandBuy, Paysafecard, trasnfer bancar, WebMoney, UseMyFunds, Przelewy24, Sofortuberweisung, Giropay, Nordea, Abaqoos, iDEAL, Moneta.ru, INSTADEBIT, POLi, Euteller, Speedcard, Fundsend, eKonto, Boleto Bancario, eWire, Eps, Multibanco, Linea Abierta, BankLink, Teleingreso, Instant Bank, Mistercash, eCard, Neosurf, si cec presonal. Toate aceste metode de depunere sunt gratuite exceptie facand transferul bancar si cecurile personale.

Modalitati de retragere disponibile. CashDirect (instant), Neteller (imediat), PayPal (o zi), Skrill (o zi), Click2Pay (o zi) and ClickandBuy (o zi), transfer bancar (5 zile), card de debit sau de credit (3-5 zilie), cec (7-10 zile). Toate retragerile din contul William Hill sunt supure filtrelor de securitate si pot intarzaia aceste termene de plata.

Dintre toate metodele de retragere disponibile va sfatuim sa alegeti portofelele virtuale doarece sunt cele mai usor de utilizat si dureaza doar 1-2 zile pana se proceseaza solicitarile.

Oferta de pariere, cotele, transmisiunile live si radio

William Hill nu ofera intotdeauna cele mai bune cote de pe piata, dar valorile acestora sunt peste media restului caselor de pariuri online. Marja de profit pe fotbal este undeva la 7% ceea ce inseama cote mai mici pentru pariori. In schimb pe baschet acestia au o marje de 3.3% ceea ce inseamana cote mai mari si evident sanse sporite de castig in special pentru pariorii experimentati. Datorita pariurilor speciale pe care le ofera pe discipline precum fotbal sau tenis, William Hill a devenit un cercetator in industria pariurilor online. Rareori se intampla sa ofere cote cu interpretare gresita, care pot fi speculate de profeionisti, dar spre deosebire de alte case de pariuri online nu au obiceiul sa modifice cotele initiale afisate la un eveniment sportiv. Cotele sunt oferite in cele 3 formaturi acceptate la nivel international: zecimal, fractionar si american.

william hill betslip

Spre deosebire de multe case de pariuri sportive, William Hill ofera clientilor sai posibilitatea de a urmarii si transmisiuni live de la evenimentele sportive prin serviciul WHTV. Acest serviciu va da posibilitata sa urmariti evenimentul sportiv in timp ce pariati live pe acesta. Beneficiati zilnic de acest serviciu pentru sute de evenimente sportive din fotbal, tenis, snooker sau alte sporturi populare. Acest serviciu este de mare ajutor pentru cursele de cai pe care nu le prea gasiti transmise pe internet.

Unde nu sunt posibilitati de a transmite live evenimentul sportiv, se poate asculta difuzarea in regim de radio a cometariului de la respectivul eveniment sportiv.

william hill in-play betting

Avantaje si dezavantaje

Avantaje:

– Transmisii live de la evenimentele sportive majore

– Un etalon in industria pariurilor sportive

– Cote atractive si promotii pentru clienti dintre cele mai bune

Dezavantaje:

– Lipsa unui program de afiliere

– Lista destul de mare cu tari in care nu opereaza

– In ciuda complexitatii paginii web, aspectul dezamageste.

William Hill 5.00/5 (100.00%) 1 vote