Aveti sansa sa obtineti pana la 100 € cu aceasta oferta valabila doar miercuri, numai daca ati participat la bonusul „Lucky Friday”. Treceti in evidenta urmatoarele acreditari despre aceasta oferta.

Trebuie sa plasati pariuri luni si marti la orice eveniment sportiv cu cota de 1,40 sau mai mare. Banii pariati in fiecare din cele doua zile trebuie sa fie egali cu bonusul case de pariuri pe care l-ati primit vineri.  Apoi depuneti pana la 100 € miercuri pentru a primi bonusul. Nu faceti retrageri de vineri pana miercuri, altfel bonusul de miercuri nu va fi creditat in contul dvs.  Asigurati-va ca nu exista niciun alt bonus activ in acea zi de miercuri, cand intentionati sa utilizati acest bonus.

Puteti folosi programul bonus saptamanal inapoi, oferit de 1XBet. Aruncati o privire asupra functionarii sale.

In acest sens, suma totala a fondurilor cheltuite se calculeaza saptamanal. Incasarea saptamanala inapoi este de 0,18% din suma totala a pariurilor plasate pe parcursul unei saptamani. Suma minima de incasare pe care o puteti primi este de 1000, iar maximul este de 5000, care va fi creditat in contul dvs. automat in fiecare marti pana la 12:00. Pentru a rascumpara bonusul, trebuie sa plasati un pariu pe un eveniment sportiv cu cote de 1,80 sau mai mari

Daca plasati un pariu cu cote mari, puteti primi un bonus luna viitoare. Oferta include urmatoarele. Vi se solicita sa pariati pe un rezultat cu cote cuprinse intre 30 si 501 inclusiv, cu participatia minima de 0,70 EUR. Lovitura de oferta incepe de la 1 a fiecarei luni. Numai castigurile de pariuri Live si Sports cu cote mari sunt eligibile pentru tragerea la bonus. Suma bonus depinde de valoarea pariurilor facute de toti jucatorii calificati in ultima luna.

Insa oferte si promotiile din partea Sportingbet nu se opresc aici. Pe masura ce va folositi contul, veti avea parte de promotii si bpnusuri senzationale si ultra profitabile, ca si cum a-ti castiga din start fara prea mare efort.

Rate this post