Netbet

Cine este in spatele Netbet din Romania

NetBet este una dintre casele de pariuri cu cea mai rapida crestere din lume si, desi nu au fost decat in jurul lui 2001 lansati, se numara printre cele mai frecventate site-uri de pariuri sportive din Europa.

Ascensiunea a venit in 2006, cand NetBet a obținut o licența in Malta si a inceput sa ofere online pariurile sportive apreciate critic si sunt acum extrem de populare si in Romania prin intermediul site-ului Netbet.ro. Ca o recunoastere a platformei lor sportive si a cazinoului, NetBet.com a fost numit cel mai bun operator global de pariuri sportive la premiile CEEGA 2016.
Ceea ce separa Net Bet de alte case de pariuri este folosirea ofertei de pariuri avansate tehnologic furnizata de SBtech impreuna cu promoțiile lor minunate. Puteți paria pe un numar mare de evenimente zilnice, de la Liga Campionilor UEFA la MLB si NBA, cu unele dintre cele mai bune cote din industrie. Acestea ofera una dintre cele mai mari plați printre alte firme de pariuri, o crestere de 95,8%, care este revizuita in fiecare an, pentru a satisface apelul fiecarui jucator la transparența si la jocurile corecte. O caracteristica binevenita pentru evenimentele live poate fi gasita pe pariurile handicap asiatic, care ofera jucatorilor cote mai bune si o experiența imbunatațita de joc.

Este Netbet o casa de pariuri unde pot paria in siguranta?

Daca sunteți ingrijorat de o inselatorie NetBet, nu trebuie sa va pierdeți energia. Dupa cum sa discutat anterior, operatorul deține licențe de jocuri de noroc atat de la UKGC, cat si de la Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta, nici unul dintre acestia nu ar permite unui site web nesigur sau nedrept de incredere sa obțina o licența.

NetBet este, de asemenea, o companie de jocuri de noroc foarte cunoscuta in ceea ce priveste pariurile sportive, sloturile si jocurile de cazino si nu ar fi obținut o astfel de reputație in cazul in care s-ar fi confruntat cu inselarea clienților. Intr-adevar, NetBet foloseste unii dintre cei mai mari furnizori de software din lume – cum ar fi Playtech si NetEnt – pentru jocurile sale, ambele nefiind asociate cu un cazinou inselator. Deci, atunci cand vedeți titluri de sloturi celebre, cum ar fi Age of the Gods, White King si Scratch Rocky – puteți fi sigur ca stiți ca beneficiați de o experiența de joc corecta si sigura.

Mai mult decat atat, exista o gama larga de metode de plata disponibile cu NetBet, cum ar fi Visa, Mastercard, PayPal, Skrill si multe altele – niciunul dintre acestea nu are taxe de tranzacționare din partea cazinoului, in timp ce timpul de procesare este de obicei instant. In acest sens, NetBet este unul dintre cei mai progresivi si mai prietenosi operatori de jocuri de pe web.

Nu exista nicio indoiala ca NetBet este una dintre cele mai sigure site-uri de pariuri sportive si cazinouri online din lume, oferind licențe atat de la Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta, cat si de la Comisia britanica pentru jocuri de noroc. Aceste licențe sunt greu de obținut si reprezinta un simbol de incredere imens pentru jucatorii din Romania. Pentru a demonstra valoarea unei licențe din partea Comisiei britanice pentru jocuri de noroc, de exemplu, operatorul trebuie sa poata demonstra ca indeplineste o serie de cerințe, inclusiv ca este responsabil social, ca este capabil sa previna spalarea banilor, ca nu are conexiuni criminale , acestea indeplinesc standardele tehnice si indeplinesc cerințele specifice sectorului.

Operatorii online trebuie, de asemenea, sa dovedeasca faptul ca dețin fonduri ale jucatorilor separat de fondurile de operațiuni, asigurandu-se ca, in cazul in care un operator va urma sa iasa din afaceri, fondurile jucatorilor ar fi totusi protejate. Pe langa protecția oferita de licențele pentru jocuri de noroc, NetBet utilizeaza, de asemenea, companii terțe pentru a asigura siguranța jucatorilor, inclusiv tranzacțiile Websecurity Transactions pentru a gestiona toate plațile online, precum si tehnologia securizata de criptare pentru protejarea datelor jucatorilor.

Cat de prietenos este Netbet?

Pentru a fi sincer, nu exista prea multe plangeri cu privire la site-ul NetBet: designul este atractiv, diversele funcții sunt explicate si prezentate in mod foarte clar. De asemenea, daca aveți un smartphone, verificați aplicația NetBet unde puteți paria pe sporturile preferate din orice locație cu conexiune la internet. Este una dintre cele mai bune aplicații de pariuri disponibile printre casele de pariuri de astazi si nu ar fi greu sa plasați o suma mare de pariuri intr-o anumita perioada de timp. Aplicația are acelasi design elegant, facand usor piețele si fixarile specifice.

NetBet utilizeaza o scara de culoare gri si verde usor de citit. Biletul de pariuri nu poate fi ratat in colțul din dreapta sus al browserului. Bonusurile si promoțiile sunt prezentate in mod clar langa lista completa a sporturilor oferite. “Sectiunea de evenimente de astazi face deosebit de usor sa gasesti un atelier in curs de desfasurare pe care il cautati, iar tabelele din partea de sus a paginii fac usor navigarea pe site-ul de pariere. din nou, doar cu cateva clicuri.

Pariurile live pe Netbet sunt in curs de dezvoltare

Zona pariurilor live nu este inca pe deplin dezvoltata. Selecția pieței nu este restante si lipsesc fluxul live (care permite ca rezultatele sa fie urmarite intr-o maniera mai actualizata si mai interesanta). Evaluarea noastra pentru aceasta categorie ramane destul de medie. Poate ca NetBet isi va da seama ca este in urma in aceasta categorie si ca in viitor va face modificari pentru a se dovedi a fi o agenție de pariuri mai competitiva. In timp ce funcțiile live inca au nevoie de ceva lucru, este posibil sa țineți pasul cu jocurile in timp ce pariați. Veți fi siguri de jocurile care se afla in joc datorita live updater care urmareste scorul si posesia mingii. Vedeți ce programe se apropie in continuare de ecranul de pornire si asigurați-va ca setați timpul si cotele preferate. Aceste funcții pot fi ajustate in partea stanga sus a browserului. Un ceas actualizat este necesar atunci cand vine vorba de a face decizii corecte in pariere.

Limitele de pariere pe Netbet

Miza minima pe pariuri la NetBet este de 0,25 £. Acest minim scazut este ideal pentru incepatori care doresc sa parieze pariuri cu risc scazut. Pe de alta parte, nu exista mize maxime facute de aceasta casa de pariuri online, in ciuda aplicarii castigurilor maxime. Pe pariu, numai o suma maxima de 20.000 £ poate fi creditata; orice castiguri peste aceasta suma nu vor fi platite sau creditate. Limita maxima de castigare este de 50.000 de lire sterline pe saptamana, ceea ce limiteaza foarte mult jucatorii profesionisti. Cu toate acestea, mai mulți jucatori de agrement nu ar trebui sa aiba o problema cu limitele de pariere NetBet si chiar ar putea gasi un avantaj limitat de 0,25 £. Daca incepeți doar in lumea pariurilor online, luați-va sansa cu NetBet. Acest operator ofera o mare sansa cu bonusul de depunere si cu cerințele minime de pariere minime. Aceasta inseamna ca puteți castiga foarte mult, dar nu trebuie sa riscați totul. Plasați pariurile mici de pornire in timp ce gasiți ritmul dvs. si gasiți-va recompensat in timp ce va deplasați in randuri.

De ce sa alegi Netbet

Echipa de la NetBet a facut o treaba excelenta de a oferi o brosura bine rotunjita, pe care jucatorii de pariuri o pot folosi. Cu toate acestea, exista cateva zone de imbunatațire, cum ar fi dovedirea unor produse mai bune in joc, inclusiv cateva sporturi exotice si imbunatațirea sanselor pentru o gama larga de sporturi. Acestea fiind spuse, serviciul lor de relații cu clienții, interfața perfecta si bonusul generos de bun venit sunt un motiv suficient pentru a incerca. S-ar putea sa afli ca, cu atenția la detalii pe care o cunosc, dezavantajele pe care le au in prezent vor fi sterse in viitor. Niciodata nu stiți, puteți vedea aceasta casa spre partea de sus a listei noastre de case de pariuri.

Netbet
5 (100%) 3 votes