Unibet detine o licenta de operare pe 10 ani in Romania

Suntem incantati sa anuntam ca am obtinut cu succes o licenta de 10 ani pentru jocuri pe piata romaneasca, confirmand angajamentul nostru pe termen lung fata de aceasta piata si oferind cadrul legal pentru a asigura siguranta jucatorilor. Dupa cum puteti vedea, am avut o sarbatoare proprie in birou!

Ca un operator de jocuri de noroc online cu peste 14,1 milioane de clienti in peste 100 de tari, Unibet a investit in mod semnificativ in Romania, oferind jucatorilor locali o platforma cuprinzatoare in limba romana, cu o gama larga de oferte de divertisment pentru adulti, cum ar fi pariurile sportive, cazinou, poker si bingo.

Clientii Unibet au putut sa se bucure de oferte permanente, bonusuri si inovatii tehnologice, toate intr-un mediu sigur si verificat de autoritatea nationala a Romaniei – Oficiul National pentru Jocuri de noroc si suntem incantati ca acest lucru va continua.

“Unibet doreste o relatie pe termen lung cu jucatorii din Romania, pe care ii consideram partenerii nostri locali. Astfel, am confirmat angajamentul nostru de a ramane in Romania si de a respecta toate cerintele legale pentru a beneficia de licenta perpetua de la ONJN. Promitem sa investim in cresterea in permanenta a satisfactiei clientilor, precum si sa oferim o platforma de jocuri si performanta sigure, folosind cele mai noi tehnologii ”

Ce ne poate oferi sau nu Unibet

Avantaje:

• Una dintre primele case de pariuri online
• Fiabila, case de pariuri care a castigat diverse premii
• gama larga de evenimente si pariuri sportive
• Cote bune
• Multi live-streams de la evenimente sportive
• Satisfacerea serviciului de asistenta pentru clienti
• Bonusuri tentante si promotii de pariere

Dezavantaje

• Limite rapide pentru pariorii castigatori cu regularitate
• Adesea, mai mult timp pana la validarea pariurilor
• Agentia de pariuri pentru incepatori sau intermediari

Versiune mobila

Ca si in cazul altor case de pariuri, exista doua moduri de a accesa site-ul Web Unibet prin intermediul telefonului. Primul presupune o intrare directa pe site-ul web al casei de pariuri si selectarea versiunii prietenoase pentru mobil. A doua optiune este mult mai buna si merita recomandata. Tot ce trebuie sa faceti este sa descarcati aplicatia Unibet de pe dispozitiv si sa o instalati. De asemenea, merita mentionate alte aplicatii interesante de la acest furnizor, cum ar fi Unibet App Live Livescore App si Centrul de statistici de fotbal.

Sponsorizare Unibet

Reputatia Unibet depinde, de asemenea, de marketing. Casa de pariuri este cunoscuta pentru sponsorizarea a numeroase evenimente sportive, cum ar fi turneul de poker Unibet Open si echipe precum Valencia, Liverpool, Rapid Bucuresti sau Ferencvaros.

Relatii Clienti

Cand vine vorba de suportul clientilor de la Romania Unibet, avem sentimente mixte. Pe de o parte, angajatii de case de pariuri sunt foarte profesionisti si ajutati, dar de cealalta parte, uneori trebuie sa asteptati raspunsul lor de foarte mult timp. Aceasta parte a casei de pariuri ar putea fi mai buna.

Metode de plata

Nu este nimic mai simplu sa depozitezi si sa retragi banii la Unibet. Transferurile sunt rapide si sigure si puteti utiliza diferite metode de plata de la carduri de credit sau preplatite, transfer bancar obisnuit la metode si mai moderne, cum ar fi portofele online precum Skrill sau Neteller

Cum sa pariezi live pe Unibet

Nu sunt multe companii de case de pariuri care pot concura cu Unibet. Un numar mare de evenimente in sectiunea de pariuri live, numarul de piete de pariuri pentru ei, precum si unul dintre cele mai bune live-stream din lume, plaseaza Unibet in topul lumii caselor de pariuri atunci cand vine vorba de pariuri live.

Pariurile live sunt de asteptat sa preia o mare parte din pietele de pariuri la Unibet, cu sute de evenimente sportive disponibile zilnic pentru ca utilizatorii sa faca pariuri in joc. Sporturile americane, cum ar fi Fotbal, Hochei, Baseball si Baschet, vor fi prezentate mai ales in sectiunea de pariuri live cu un numar de pariuri proprii si pariuri pentru meciuri selectate.

Unibet TV ar trebui, de asemenea, sa fie disponibila utilizatorilor din Romania, oferind posibilitatea de a accesa in fiecare an peste 40.000 de evenimente sportive live. Unibet TV poate solicita utilizatorilor sa aiba un sold pozitiv in contul lor sau un pariu in joc pentru a fi accesat. Unibet TV ar trebui sa fie disponibil pe aplicatia Unibet Mobile App, permitand utilizatorilor sa vizioneze echipele preferate si sa-si urmeze pariurile in timp ce se deplaseaza.

Ce ne rezerva viitorul la Unibet

Nu este nevoie sa va faceti griji deloc. Guvernul roman avea nevoie de mai multi bani pentru bugetul pentru anul 2019, asa ca au inceput in decembrie sa gaseasca niste vaci de muls pentru a se strange mai mult.

Astfel, au initiat un proiect de lege, in care doreau sa impoziteze mai mult industria gazului, electricitatii, bancar si jocurilor de noroc.

In primul rand, au dorit cu 10% mai mult decat profitul anual al operatorilor de jocuri de noroc, dupa care a fost de aproximativ 5%. Bineinteles, toata lumea a innebunit si a crezut ca acesta este sfarsitul industriei de jocuri de noroc din Romania, uitand ca un proiect de lege nu este deja o lege si pana cand nu este publicat in jurnalul oficial romanesc, nu exista decat speculatii. Acesta este modul in care functioneaza politica, deci aveau nevoie de un punct de plecare al negocierilor cu federatia de jocuri de noroc.

Si in cele din urma, pe 29 decembrie, a fost publicata Ordonanta de Urgenta a Guvernului in jurnalul oficial romanesc, cu unele schimbari importante, cum era de asteptat. In loc de 10%, a devenit 2% si nu din profitul anual, ci din unele pariuri de la fiecare casa facute pe luna. Ei nu trebuie sa plateasca acest impozit retroactiv din 2018 (ca in toate mijloacele de informare in masa), dar incepand cu 2019.

Cu siguranta, biletele de pariuri nu vor accepta acest taxaj atat de usor, astfel incat, cel mai probabil, acest impozit va fi inclus in biletul de pariuri (ca in agentiile offline). Ceea ce inseamna ca, pentru fiecare pariu pe care il plasati, veti plati cu 2% mai mult din miza initiala. Bineinteles, atunci cand vorbim de pariuri mici, este vorba despre ceva grozav, iar cei inalti vor fi afectati intr-un fel, dar, din nou, nu intr-un mod extrem de grav.

De ce sa alegi Unibet Romania

Pot califica Unibet ca o casa de pariuri foarte stabila si recomand aceasta casa pentru majoritatea dintre noi. Cu toate acestea, jucatorii cu mize mari ar putea sa-si limiteze conturile dupa ce castiga un pariu mare la o miza unica. Dar, in mod normal, esti binevenit pentru a plasa cele mai multe tipuri de pariuri. Exista multe optiuni de linie pentru ligile premier si la nivel regional, deoarece Unibet. poate fi mandru ca o companie foarte internationala. Am constatat ca pariul live pentru a avea mai putine oferte comparativ cu betano sau netbet, de exemplu, dar inca poate fi gasit excelent pentru majoritatea utilizatorilor. O parte din oferta este mult mai buna decat betano, de exemplu, oferta de baschet sau hochei pe gheata. Marjele de pariere pentru o varietate de sporturi sunt foarte competitive, mai ales pentru cele mai importante ligi primare din fotbal.

Unibet
5 (100%) 5 votes